Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Voz Soko

  Brzim vozom milion putnika

  Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije saopštilo je je Srbija voz na relaciji Beograd-Novi Sad brzim vozom prevezao milion putnika.

  Milionita putnica na toj relaciji, otvorenoj za redovan saobraćaj 19. marta, dobila je od železnice godišnju kartu za putovanje vozom

  „Rekordan broj putnika pokazuje da je železnica Srbije na odličnom putu da iskoristi svoj potencijal za ekonomski i društveni razvoj naše zemlje i čitavog regiona“, rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović posle dočeka milionitog putnika.

  On je kazao da se nastavlja sa radovima na železnici ka Subotici i da će dodatno biti ubrzani radovi na brzoj pruzi između Beograda i Niša.

  „Trenutno se izvode pripremni radovi na delu trase između Stalaća i đunisa i u oktobru će biti potpisan okvirni sporazum sa Evropskom komisijom i Evropskom investicionom bankom, kada krećemo sa ozbiljnim radovima, a vrednost čitavog projekta je oko dve milijarde evra“, rekao je Momirović.

  V.d. direktora Srbija Voza Ivan Bulajić rekao je da je strateški cilj poslovanja ove kompanije povratak što većeg broja putnika na železnicu, uz konstantno unapređenje korisničkog iskustva.

  Milionita putnica na relaciji Beograd-Novi Sad dobila je od železnice godišnju kartu za putovanje vozom.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE