Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HONOR nastavlja sa razvojem tehnologija koje korisnicima olakšavaju život

  Globalni tehnološki brend HONOR početkom septembra je na sajmu IFA, u Berlinu, predstavio nove uređaje, uključujući pametni telefon HONOR 70 5G, koji je dostupan i u Srbiji. Bruce Huang, generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija, je za BIZLife govorio o tehnološkim inovacijama koje HONOR 70 5G poseduje, ali i o ciljevima i planovima kompanije.

  • Kompanija HONOR je tokom nastupa na IFA 2022 potvrdila svoju posvećenost međunarodnim tržištima. Možete li da nam kažete šta to znači?

  HONOR je na IFA najavio novu Dual Flagship strategiju kompanije koja znači da će se svi savitljivi i ostali pametni telefoni kompanije naći na evropskom i međunarodnim tržištima. Radujemo se što ćemo obezbediti najbolje opcije svim korisnicima koji traže premijum  telefone, ali i besprekorno korisničko iskustvo.

  Naše korisnike će obradovati vest da će im u narednom periodu postati dostupan i MagicOS 7.0 operativni sistem koji podržava otvorene standarde kako bi se olakšalo povezivanje pametnih telefona, tableta, računara i drugih IoT proizvoda. Predstavili smo i Spatial Audio, tehnologiju u našim slušalicama koja će obezbediti još impresivnije audio bioskopsko iskustvo.

  • HONOR je na IFA predstavio pametni telefon HONOR 70 5G, koji je dostupan i korisnicima u Srbiji. Koje karakteristike i novitete koje poseduje biste istakli?

  HONOR 70 5G poseduje brojne inovacije, koje su prve u industriji, među kojima je Solo Cut Mode – režim pogodan za kreiranje video sadržaja.

  Ova opcija nudi revolucionarno rešenje koje omogućava korisnicima da iz grupe ljudi izdvoje jednu osobu, a sve to je omogućeno zahvaljujući tehnologiji Person Autofocus Tracking.

  Bruce Huang, HONOR

  Uz karakteristiku Dual Video Streaming, na ekranu se istovremeno može prikazati više video snimaka, uključujući video na kom je u fokusu samo jedna osoba, pored glavnog video snimka na kom se nalazi grupa ljudi.

  HONOR 70 5G obezbeđuje najbolje fotografije u svojoj klasi telefona, a poseduje i izvanrednu dvostruku glavnu kameru koja je opremljena, vodećom u industriji, kompjuterskom obradom fotografije. Glavna dvostruka kamera opremljena je senzorom IMX800 Super Sensing od 54MP i otvorom blende od f/1.9. IMX800 senzor od 1/1.49 inča, prvi te vrste u industriji, umnogome unapređuje performanse i kvalitet fotografija.

  Zahvaljujući unikatnom dizajnu uklapa se u svaki stil, a korisnicima će se dopasti i simetrični dvostruko zakrivljeni ekran.

  Opremljen je baterijom od 4800mAh, a uz žičani punjač HONOR 66W SuperCharge, korisnicima je obezbeđen ceo dan neprekidne upotrebe.

  Uvereni smo u performanse HONOR 70 5G kako u Srbiji tako i na svetskim tržištima, zahvaljujući njegovim vrhunskim karakteristikama koje su nadmašile brojne standarde u industriji.

  • Brojne tehnološke kompanije razvijaju napredne tehnologije koje korisnicima olakšavaju svakodnevni život. Šta HONOR radi na tom planu?

  Naš nastup na IFA je bio prilika da pokažemo našu viziju povezane budućnosti i upravo na tome je zaslužan MagicOS 7.0 operativni sistem. To za korisnike znači da mogu da uživaju u prednostima HONOR tehnologija, a da ne koriste isključivo HONOR proizvode. Takođe, svaki naš novi uređaj poseduje brojne inovativne tehnologije, od kojih su mnoge prve u industriji, što je dokaz da HONOR konstantno radi na unapređenju portfolija svojih proizvoda.

  • Što se tiče poslovanja kompanije HONOR u Srbiji, da li uskoro možemo da očekujemo i neke druge novitete kada su u pitanju pametni telefoni?

  Korisnicima u Srbiji smo u proteklih godinu dana predstavili HONOR 50, HONOR Magic4 PRO i modele iz HONOR X serije, a sada i model HONOR 70. Spremni smo da korisnicima ponudimo niz proizvoda, i to ne samo pametne telefone, već i računare, nosive uređaje i audio proizvode. Posvećeni smo razvoju našeg asortimana proizvoda, konstantno implementirajući sve naprednija tehnološka rešenja. Svakako planiramo da u bliskoj budućnosti korisnicima u Srbiji predstavimo nove pametne telefone, o čemu ćemo ih obavestiti ranije nego što očekuju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: HONOR

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE