Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Brnabić: Moja partnerka će se oglasiti da li otvara kliniku

  Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će se njena partnerka Milica Đurđić oglasiti o tome da li sa bratom crnogorskog premijera Dritana Abazovića otvara kliniku u nekadašnjoj zgradi BIGZ u Beogradu i da nema potrebe da ona priča o tome.

  „Moja partnerka je individua za sebe, njen profesionalni život je njen profesionalni život i ja sam sigurna da će se ona oglasiti po tom pitanju, tako da nema potrebe da ja zloupotrebljavam govornicu Vlade Srbije da pričam o tome“, kazala je Brnabić u Vladi Srbije odgovarajući na novinarsko pitanje da li su tačni medijski napisi da njena partnerka otvara kliniku sa Džihanom Abazovićem.

  Premijerka je rekla da joj je zanimljivo i da je ne iznenađuje da se „prvo piše, a onda pita o tome“.

  „Tako da je, kao i u mnogim pričama, to postala istina, pa ko se seti da pita, pita. Ja se vama zahvaljujem što ste pitali“, kazala je Brnabić.

  Mediji su nedavno objavili da će u bivšoj zgradi BIGZ biti otvorena klinika čiji će vlasnici biti brat crnogorskog premijera i partnerka premijerke Srbije.

  Zgradu BIGZ su prošle godine kupile firme Marera Real Estate Partners i Marera Properties, u medijima predstavljene kao ruske firme, a koje se dovode u vezu sa ministrom finansija Sinišom Malim.

  Izvor: Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE