Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Članica Saveta REM brani rijaliti: Evo čemu nas uči ZADRUGA

  Članica Saveta REM Aleksandra Janković pohvalila je rijaliti program televizije Pink jer, kako je rekla, otvara pitanja od društvenog značaja, kao što su pitanja o abortusu, crkvi ili toleranciji.

  „Vi ste naučili ljude da tolerišu jedni druge, a ljude koji gledaju naučili ste kada se koji verski praznici slave“, obratila se Janković vlasniku Pinka Željku Mitroviću nakon predstavljanja elaborata njegove televizije na konkursu za dodelu nacionalne frekvencije.

  Mitrović je potvrdio da je „previše dobrih stvari emitovano“, i dodao da nije tačna „priča o nasilju“ i da nasilje nije emitovano na nacionalnoj televiziji, već „na strimovima gde je dozvoljeno“.

  Mitrović: Ne podnosim jezik mržnje

  Članica REM Višnja Aranđelović pitala je da li će Mitrović nastaviti da u informativnom programu iznosi optužbe na račun pojedinaca koji nisu u mogućnosti da se brane, i koja je garancija da toga neće biti.

  „Uvek kad sam pisao otvorena pisma, televizija Pink je bila napadnuta. Zadržaćemo pravo da branimo kompaniju ili zaposlene od svakog brutalnog napada, a ako bilo gde prekršimo zakon, imamo vas da nas kaznite ili oduzmete frekvenciju“, rekao je Mitrović.

  On je istakao da se ne treba osvrtati na prošlost. „Pošto nam niste uzeli frekvenciju, ta priča je završena. Da je bio problem, vi biste nam je oduzeli“, rekao je Mitrović.

  Na pitanje da li će u pismima koristiti jezik mržnje kao do sada, vlasnik je rekao da „ne podnosi jezik mržnje“.

  Izvor: Beta

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE