Bol pakovanja Evropa dobitnik ovogodišnje nagrade „Beogradski pobednik“

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Bol pakovanja Evropa dobitnik ovogodišnje nagrade „Beogradski pobednik“

  Fabrika Bol pakovanja Evropa (Ball Beverage Packaging Europe) dobitnik je ovogodišnje nagrade „Beogradski pobednik“ koju dodeljuje Privredna komora Srbije najuspešnijim kompanijama i pojedincima koji su  svojim radom doprineli razvoju prestonice.

   Fabrika u Beogradu u kojoj se  proizvode limenke za piće i izvoze u preko 20 zemalja, priznanje je dobila zahvaljujući brojnim ostvarenim uspesima i visokim standardima poslovanja, koji se ne ogledaju samo u postignutim poslovnim rezultatima, već i u oblastima ulaganja u nove tehnologije i obrazovanja zaposlenih, kao i društvenoj odgovornosti.

  „Ponosni smo na naše poslovne uspehe, ali još više na to što se naši zaposleni razvijaju i napreduju sa kompanijom. Kao jedan od najvećih izvoznika, proizvođača i inovatora u zemlji, imamo odgovornost i da budemo biznis lideri u Srbiji. Idemo u korak sa tehnološkim razvojem, vodimo računa o stanju životne sredine, i polako ali sigurno transformišemo našu fabriku u Fabriku budućnosti, po najnovijim industrijskim trendovima i u skladu sa tekućom industrijskom revolucijom, odnosno digitalizacijom poslovanja”, izjavio je Branislav Savić, direktor fabrike u Beogradu.

  Ove godine fabrika u Beogradu proglašena je za najbolju u Evropi, u konkurenciji sa 22 fabrike koje posluju u okviru Bol Pakovanja Evropa, koji je deo Bol korporacije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE