Boka Place - Atraktivna investiciona prilika u Porto Montenegru (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Boka Place – Atraktivna investiciona prilika u Porto Montenegru (FOTO)

  Privatne rezidencije u izgradnji – dostupne od 190,000 EUR

   

  Jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lajfstajl projekata u Crnoj Gori, Porto Montenegro, već duže od decenije predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu – sa atraktivnom ponudom koja uključuje luksuzne rezidencijalne objekte za stanovanje i rentiranje, mrežu prestižnih međunarodnih brendova i maloprodajnih objekata, kao i inovativnu marinu sa kompletnom infrastrukturom sa 450 vezova – uključujući i vez za luksuzna plovila, čija je izgradnja u najavi, dužine 250 metara.

  Smešten na jednom od najlepših delova crnogorske obale, u samom srcu Bokokotorskog zaliva, Porto Montenegro je jedan od najdinamičnijih i najposjećenijih luksuznih prostora na Mediteranu, koji privlači strane posetioce, investitore, biznismene i nautičku klijentelu iz svih krajeva sveta.

  Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je predstavio javnosti svoj dugo priželjkivani projekat – koncept inovativnog, urbanog naselja, Boka Place, koje odlikuje pažljivo planiran prostor, sa fitnes i velnes sadržajima, mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih sadržaja i još mnogim povoljnostima koje će biti na raspolaganju, kako stanovnicima Porto Montenegra, tako i svim posetiocima.

  Predivnom ambijentu novog naselja posebno će doprineti prvi u svetu Hotel SIRO, građen po inovativnom konceptu Kerzner Internationala, ugostiteljskog giganta (utemeljivača brenda One & Only), čija je posebna inspiracija zdrav i aktivan životni stil, sa sadržajima fitnesa i velnesa. Pregršt unutrašnjih i spoljnih prostora, sofisticiran luksuzni stil, celokupna ponuda pratećih sadržaja, ugodan ambijent i eklektična internacionalna zajednica, uz reprezentativne privatne stambene rezidencije, stvaraju idealan spoj luksuza primorskog života na crnogorskoj obali sa pogodnostima urbanog karaktera novog naselja.

  Planirani arhitektonski koncept briše granice između urbane arhitekture i neposrednog okruženja, i na savremen način spaja moderno opremljene, prostrane životne prostore sa spoljašnjim sadržajima, prožetim zelenilom botaničkih bašti, vrtova i fontana. Renomirani maloprodajni brendovi, galerije, bioskop, prodavnice na otvorenom, zid za penjanje i mnoštvo pratećih sadržaja za najmlađe, idealan su preduslov za uživanje i rekreaciju.

  Moderno dizajnirani stambeni prostori u Boka Place-u u ponudi su kroz izbor raspoloživih privatnih rezidencijalnih jedinica ili stanova pod upravljanjem hotelskog operatera SIRO. Enterijeri privatnih rezidencija u Boka Place-u su zasnovani na konceptu opuštenog životnog ritma i prilagođenosti svim vašim potrebama tako da ćete se ovde lako osećati kao kod kuće. Okolni zajednički prostor prožet je aktivnostima, nudeći mogućnost da izgradite kvalitetne veze sa susedima i porodicom, ali i mesto za dinamičan život i lični razvoj.

  Iza dosadašnje uspešne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu, stoji Investiciono-razvojni fond Dubaija (ICD).

  Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji preko 40 nacionalnosti, a sa novom ponudom stambenih objekata u Boka Place-u, u 2020. godini zabeleženo je interesovanje iz preko 90 zemalja sveta.

  Novi kompleks nudi odabranu ponudu raspoloživih stanova, od garsonjera do penthausa, sa atraktivnim rasponom cena i pogodnim planom otplate, počev od 190.000 EUR.

   

  Sa izgradnjom koja je u toku, i planiranim rokom završetka u 2023. godini, ovo je jedan od najuzbudljivijih projekata koji će biti realizovani u sklopu Porto Montenegra.

   

  Za više informacija o projektu Boka Place i ponudi nautičkog naselja Porto Montenegro, posetite www.bokaplace.com, kontaktirajte nas na bokaplace@portomontenegro.com ili pozovite +382 32 661 059

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE