Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BMW Biznis liga: Marija Vuković, OM&Partners

  Održano je četvrto i poslednje kolo za sezonu 2022. godine u takmičenju u vožnji automobila, koje medijska kuća BIZLife organizuje uz podršku BMW Srbija – BMW Biznis liga, na NAVAK stazi. Najbolji iz sveta biznisa pokazali su da dobri menadžeri i dobri vozači imaju mnogo toga zajedničkog i odlično se snašli za volanom BMW sportskih i biznis mašina.

  Najvažnije je naučiti ne gubiti glavu

  Marija Vuković, Chief Financial Officer, OM&Partners

  • Šta najviše cenite kod suvozača u poslovnom, a šta kod suvozača u privatnom životu?

  Suvozač je osoba koja će vam se uvek naći kada izgubite kompas i koja će, u trenucima kada su vam oči usredsređene na samo jedan put, pokazati pravo skretanje, ono na koje, možda, niste obratili pažnju. Tako je i sa suvozačima i u poslovnom i u privatnom okruženju – pomoći će u promeni fokusa, gledanju šire slike, a samim tim i u pronalasku rešenja. Pored toga, očekujem puno poverenje i podršku u oba slučaja.

  Marija Vuković, Chief Financial Officer, OM&Partners

  Marija Vuković, Chief Financial Officer, OM&Partners

  • Da li vam se nekad desilo da pomislite da ste izgubili kontrolu, ali ste ipak uspeli da se „vratite na stazu”?

  Naravno. Verujem da je to sastavni deo života svakog čoveka, jer život, ipak, nije potpuno predvidiv. Ono što je najvažnije naučiti jeste ne gubiti glavu u tim situacijama. Može se reći da imam veliku sreću jer radim u zaista divnom poslovnom okruženju. Moj tim advokata je uvek tu da svojom trezvenošću i racionalnim razmišljanjem vrati stvari u kolosek.

  • Koliko treba ulagati u mašinu (proizvod, uslugu i sl.), a koliko u „pit-stop” (ljude)?

  Izuzetno je važno naći optimum ulaganja u obe sfere. Na trkačkoj stazi mi, zaista, vidimo samo jaku mašinu i iskusnog vozača. „Pit-stop” ne skreće pažnju na sebe, ali bez njega ni najbolji vozači ne bi uspeli da pobede u trci. Tako je i u poslu.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE