Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BMW Biznis liga: Katarina Puletić, Prosound

  Održano je četvrto i poslednje kolo za sezonu 2022. godine u takmičenju u vožnji automobila, koje medijska kuća BIZLife organizuje uz podršku BMW Srbija – BMW Biznis liga, na NAVAK stazi. Najbolji iz sveta biznisa pokazali su da dobri menadžeri i dobri vozači imaju mnogo toga zajedničkog i odlično se snašli za volanom BMW sportskih i biznis mašina.

  Kvalitet je presudan, a brzina može biti samo vrlina

  Katarina Puletić, Client Service & Event Manager, Prosound

  Katarina Puletić,Client Service & Event Manager, Prosound

  Katarina Puletić, Client Service & Event Manager, Prosound

  • Vozači često moraju da menjaju taktiku u toku trke. Da li ste i vi nekad bili u takvoj situaciji?

  U industriji organizacije događaja taktika se menja iz dana u dan, nekad iz sata u sat, jer je događaj živa stvar i često se dešavaju nepredviđene situacije, za koje nemamo uvek spremno rešenje, ali u najkraćem mogućem roku moramo da ga pronađemo i reagujemo na najbolji mogući način. Puno je vozača na toj stazi, pritom ne smemo da ugrozimo projekat u konstantnoj trci sa vremenom, a automobil, odnosno tim, mora da stigne do cilja netaknut, ako je moguće, i prvi.

  • Koliko treba ulagati u mašinu (proizvod, uslugu i sl.), a koliko u „pit-stop” (ljude)?

  Možemo reći da je dobar proizvod ili kvalitetna usluga samo preduslov za uspešan biznis, ali bez ljudi i dobrog „pit-stopa” – mašina, tj. usluga, ne znači nam puno. Konstantnim ulaganjem u zaposlene i negom međuljudskih odnosa možemo jedino poboljšati nivo usluge i imati savršen proizvod, čemu svakodnevno težimo. Mislim da izreka „Dobar proizvod se prodaje sam” više ne važi, jer potrošači danas žele više, žele vrednosti.

  Katarina Pantić, Prosound

  Katarina Pantić, Prosound

  • Da li vam je u karijeri (ali i u privatnom životu) važnija brzina ili pouzdanost?

  Brzina je, svakako, važna, jer bez brzine radni dan ne bi imao kraj, ali bez pouzdanih saradnika i timskog rada brzinu i nije moguće postići. Kvalitet je presudan, a brzina može biti samo vrlina. Kako u poslovnom tako i u privatnom aspektu života, bez timske igre i poverenja – dobre rezultate nije moguće ostvariti. Nije bitno koliko brzo voziš ako ne znaš gde ideš.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE