Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BLOKIRAN Novi Beograd: Evo koje ulice se zatvaraju od 15h (FOTO)

  Deo Novog Beograda biće blokiran danas od 15 sati. Zbog održavanja antiterorističke taktično-pokazne vežbe „Obruč 2020“, Ulica Bulevar Nikole Tesle biće potpuno zatvorena za saobraćaj. Deo od Ulice Trešnjinog cveta do Bulevara Mihaila Pupina takođe će biti zatvoren, a autobuske linije kretaće se izmenjenim trasama. Režim će biti na snazi do 19 časova.

  Kako su iz Sekretarijata za saobraćaj potvrdili za Večernje novosti, autobusi na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 u oba smera kretaće se umesto Bulevarom Nikole Tesle, Bulevarom Mihaila Pupina i Trešnjinog cveta, i dalje redovnom trasom. Normalizacija saobraćaja očekuje se u 19 sati.

  Na pokaznoj vežbi „Obruč 2020“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova prikazaće veštine i sposobnosti u savladavanju terorista i oslobađanju talaca. U vežbi će učestvovati pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice, žandarmerije, Helikopterske jedinice, Interventne jedinice 92, Policijske uprave za grad Beograd i Sektora za vanredne situacije.

  Pored 250 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, biće angažovano 28 vozila različite namene i pet helikoptera.

  Cilj vežbe je, kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, prikaz spremnosti pripadnika MUP-a da pruže efikasan odgovor u svakoj situaciji u noćnom režimu i otežanim uslovima. Oni će pokazati obučenost da hitnom intervencijom bez odlaganja, uz korišćenje opreme visokog nivoa balističke zaštite i savremenih tehničkih uređaja, savladaju teroriste i zaštite građane. Pripreme za vežbu održane su sinoć, a prisustvovali su ministar unutrasnjih poslova Aleksandar Vulin, direktor policije Vladimir Rebic i nacelnici cije jedinice sutra prikazuju vestine i sposobnosti u savladavanju terorista i oslobadjanju talaca.

  Beograd, 18.11.2020. – Pripadnici Ministarstva unutrasnjih poslova zavrsili su veceras sa uvezbavanjem za izvodjenje antiteroristicke takticko-pokazne vezbe „Obruc 2020“, a na tim pripremama prisustvovali su ministar unutrasnjih poslova Aleksandar Vulin, direktor policije Vladimir Rebic i nacelnici cije jedinice sutra prikazuju vestine i sposobnosti u savladavanju terorista i oslobadjanju talaca. (BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)

  Pripadnici Ministarstva unutrasnjih poslova zavrsili su veceras sa uvezbavanjem za izvodjenje antiteroristicke takticko-pokazne vezbe ‘Obruc 2020’, a na tim pripremama prisustvovali su ministar unutrasnjih poslova Aleksandar Vulin, direktor policije Vladimir Rebic i nacelnici cije jedinice sutra prikazuju vestine i sposobnosti u savladavanju terorista i oslobadjanju talaca.

  Saobraćaj će biti obustavljen od Brankovog mosta Bulevarom Nikole Tesle do raskrsnice sa ulicom Trešnjin cvet.

  Izvor: Večernje novosti, Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Komentari

  • UH

   Preko 6000 obolelih od Covid-19, bez primene odgovarajućih mera za zaštitu stanovništva, zagađenost vazduha prekomerna, kompetentnost većine članova vlade i ministarstava (najblaže rečeno) diskutabilna....a oni se igraju rata i blokiraju već blokiran grad. O kakvim taktičkim vežbama pričaju i šta tačno uvežbavaju ne znam da li iko sem njih razume, ali ono što vidimo svi je da mesecima jasno demonstriraju u praksi da jednostavno ne znaju da upravljaju krizom.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE