Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Biljana Cincarević poručila učesnicima Prajda: „Ne budite instrument tamnih sila“ (VIDEO)

  “Pozivam sve gej osobe da ne učestvuju u Prajdu”, poručuje slikarka. Što ne bi bilo toliko čudno da nije reč o umetnici koja podržava LGBT zajednicu. O čemu se onda radi?

  Europride 2022 zakazan je za nedelju od 12. do 18. septembra u Beogradu. Događaj, po tradiciji, ali sada možda i intenzivnije nego prethodnih godina, izaziva buru, kontroverze, debate, polarizaciju javnosti…

  Svoj stav iznela je i poznata beogradska slikarka Biljana Cincarević, koja je u vlastitom Art studiju snimila video čiji se sadržaj nedvosmisleno i neposredno odnosi na učesnike Prajda.

  Svedoci smo utiska kako ovakvo njeno izlaganje nije moglo biti očekivano, naprotiv.

  Biljana Cincarević o tome zašto gej osobe treba da razumeju Crkvu

  “Pošto ste mladi, veoma ste lak plen predatorima… Gej prajd se ne zalaže za vaša prava. Gej prajd je instrument tamnih sila”, konstatuje Biljana Cincarević.

  Ističući kako se bavi istraživanjem simbologije, mitologije, duhovnih i energetskih područja, Cincarevićeva samouvereno objašnjava zbog čega gej osobe treba da razumeju stav Crkve, dodajući kako je takva gledišta ustanovila na spostvenim greškama.

  “Crkva mora da čuva tradiciju… I ja sam se zalagala za mnoge destruktivne stvari, ali nisam znala, nije imao ko da mi ih kaže…”, ističe.

  Pogledajte video i ocenite šta mislite o njenom gledištu i predstojećoj Gej paradi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE