Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Besplatne edukacije o online trgovini u Somboru

  Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ ove nedelje dolazi u Sombor. Održaće se 30. marta 2023. godine, u sali Regionalne privredne komore, sa početkom od 12h. Svi zainteresovani moći će da prate besplatne edukacije na temu online trgovine i saznaju više o značaju online prodavnica za poslovanje, šta je to što kupce motiviše da kupuju online, kao i o tome šta ih sa druge strane odbija. Takođe, u sklopu edukacije, svi prisutni saznaće više o mts paketima i pogodnostima isključivo namenjenim biznis korisnicima.

  Kompanija Ananas pokrenula je projekat „Kliknite sa kupcima“ u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije. Cilj je pružanje pomoći domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima.

  Besplatne edukacije namenjene su onima koji žele da pokrenu sopstvenu online trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-commerca.

  Svi polaznici  dobiće dragocene savete i znanja koja će im pomoći da se prilagode promenljivim trendovima na tržištu i da iskoriste mogućnosti koje pruža onlajn prodaja.

  Kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-commerca, karavan će obići sve gradove u Srbiji. Svi zainteresovani svoje prisustvo mogu da potvrde klikom na Kliknite sa kupcima. Ostali, registracijom putem ovog linka, daju šansu da možda baš njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana „Kliknite sa kupcima“.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ananas

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE