Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BEO Shopping Center osvojio prestižnu evropsku nagradu

  BEO Shopping Center osvojio je prestižnu nagradu The European Council of Shopping Places – ECSP 2023 u kategoriji „New Development“.

  BEO Shopping Center nalazi se na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve i karakteriše ga velika ponuda sa više od 130 globalnih i regionalnih brendova. Spoljna arhitektura, svetao i prijemčiv dizajn enterijera, puno prirodnog svetla, otvoreni i prostrani koridori, zajedno doprinose tome da se posetioci osećaju kao da su u prirodnom okruženju.

  Atraktivnost BEO Shopping Centra potvrđuju njegova lokacija, ponuda i bogat zabavni sadržaj.

  OLD CITY SQUARE

  Od kada je BEO Shopping Center otvoren 2020. godine, posvećeni smo implementaciji inovativnih i održivih rešenja, unapređenju iskustva kupovine u Beogradu, ali i izgradnji snažne zajednice, podržavajući različitost i inkluziju kroz brojne marketinške aktivnosti, društvene inicijative i CRS projekte. Ova nagrada je dokaz naše stručnosti, inovativnog pristupa, jasne vizije, ali i važno priznanje za MPC Properties izvan regiona Jugoistočne Evrope, rekla je Jovana Cvetković, direktorka za razvoj, TO i inovacije u MPC Properties.

  BEO Shopping Center je zajednička investicija MPC Properties i Atterbury Europe, grupacije koja je fokusirana na ulaganja u šoping centre i razvoj maloprodajnih kapaciteta u Evropi

  BEO Shopping Center

  Kompanija MPC Properties je regionalni lider u razvoju, izgradnji i upravljanju modernim šoping destinacijama i poslovnim centrima, sa najdužim tržišnim iskustvom i ekspertizom.

  Kompanija je osnovana 2002. godina, a lidersku poziciju osigurala je zahvaljujući kvalitetnom portfoliju koji trenutno čini 6 poslovnih objekata i 6 šoping centara na centralnim gradskim lokacijama, kao i zahvaljujući najširoj poslovnoj mreži koja uključuje više od 70 kompanija u poslovnim objektima i više od 310 brendova u šoping centrima. Kada je reč o projektovanju i tehnologiji gradnje i usklađivanju sa principima zelene gradnje, MPC Properties obezbeđuje efikasan i održiv portfolio, koji je sertifikovan najznačajnjijim svetskim sertifikatima, među kojima su LEED, BREEAM i WELL Health-Safety.

  Izvor: BIZLife

  Foto: BEO Shopping Center

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE