Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BEO Shopping Center osvojio dve internacionalne nagrade

  BEO Shopping Center, u vlasništvu kompanije MPC Properties, osvojio je dve prestižne internacionalne nagrade renomirane organizacije „International Property Awards“ i to u kategorijama “Best Retail Architecture” i “Best Retail Interior”.

  Velika je čast za ceo MPC tim da zajedno sa svojim partnerima Atterbury Europe dobije međunarodnu nagradu koja veliča najviša dostignuća kompanija iz oblasti upravljanja nekretninama i uopšte real estate industrije.

  BEO Shopping Center je prvi šoping centar u Srbiji koji je osvojio ovako visoko rangiranu prestižnu internacionalnu nagradu. Centar se prostire na površini od preko 130.000 kvadrata, a svojom ponudom obuhvata više od 130 globalnih i regionalnih brendova. BEO Shopping Center se izdvaja svojim inovativnim arhitektonskim konceptom koji prati poslednje svetske trendove u retail-u sa više otvorenih površina, širokim koridorima, sa puno prirodnog svetla i zelenila. Centar poseduje i prostrane oaze za relaksaciju i odmor, veliki food court sa dve terase, moderne restorane, čak 13, ali i bioskop sa 8 sala poslednje tehnologije i prostrano dečije igralište.

  MPC Properties je najveća domaća kompanija za razvoj i upravljanje nekretninama sa najdužim iskustvom i ekspertizom u regionu. Od osnivanja 2002. godine kompanija je razvila preko 30 office i retail objekata, građenih po najvišim svetskim standardima i na najboljim gradskim lokacijama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE