Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Probudite umetnika u sebi uz Barcaffe Artist Edition šoljice

  Limitirana serija originalnih šoljica koja na najbolji način spaja kafu i umetnost, stigla je zahvaljujući saradnji Barcaffe-a, street art umetnika svetskog glasa Slavena Kosanovića Lunara i regionalne senzacije Sandra Slavnića, na Instagramu. Ova mala umetnička dela će postati omiljeni deo vaše kolekcije, a njihovi originalni vizuali i inspirišuće poruke će ulepšati svaki vaš dan i motivisati vas da krenete u nove pobede.

  „Šoljica za ostvarivanje snova“, „Nisi puzla da se uklapaš“, „I ti si nekome nebo“… samo su neke od motivišućih poruka koje su svoje mesto našle na šoljicama koje svojim dizajnom na originalan način povezuje dobre emocije i vrhunsku umetnost s užitkom ispijanja kafe.

  Barcaffe Artist Edition šoljice

  Tvorac ovih pozitivnih i toplih poruka je Sandro Slavnić, pisac i umetnik iz Bosne i Hercegovine. Lunar je ove izreke oživeo kroz vizuale, zabavnog, razdraganog i duhovitog dizajna, sa njegovim prepoznatljivim motivom mačaka koje simbolizuju ljude u različitim situacijama.

  „Kratko, jednostavno i pravo u glavu. Eto kako bih najbolje mogao dočarati sadržaj poruka koje sam pripremio za Barcaffe šoljice. Neki ih mogu zvati afirmativnim porukama, dok mene privlači da komuniciram ljudima neobičan humor. On otvara oči i tera nas da sagledamo stvari iz potpuno nove perspektive“, opisao je svoj rad za Barcaffe Sandro Slavnić i dodao:

  Privilegija je raditi s najboljima, a Lunar to svakako jeste. Njegova strast i znanje koje ulaže u kreativan proces u isti mah inspirišu, provociraju i oplemenjuju. U tome leži užitak i sreća.

  Lunarov potpis se već dugo godina prepoznaje i nalazi na grafitima u Njujorku, Oslu, Havani, Berlinu, Lisabonu i mnogim drugim svetskim metropolama

  U skladu sa svojom autentičnom crtom, dizajn šoljica je tako zamišljen da pokriva baš svako raspoloženje i pruža svima potrebnu dozu motivacije tokom dana.

  Barcaffe Artist Edition šoljice

  „Držao sam se srećnih emocija, vodeći se mišlju da ljudi često ispijaju kafu i da će moje mačke po kojima sam najviše i poznat u graffiti svetu, videti veliki broj ljudi. Imao sam sreće da sam na ovom projektu sarađivao sa sjajnim mladim piscem koga voli region. Njegove poruke se sjajno nadopunjuju s mojim crtežima. One prenose optimizam i vedrinu koje sam želeo da komuniciram“, istakao je Slaven Kosanović Lunar.

  Barcaffe već godinama unazad prilagođava svoj bogati portfolio potrošačima, kreirajući kafu savršenog ukusa u kapsuli, ali se trudi i da nadmaši njihova očekivanja.

  Barcaffe

  „Iskrena emocija i lični pristup u komunikaciji sa potrošačima je ono što je nama, kao brendu, imperativ. Ove jeseni smo želeli da obradujemo sve one koji uživaju u šoljici savršene kafe i ponudimo im one koje nose jedinstvene poruke, za motivaciju, snagu i dobro raspoloženje. Verujemo da je saradnja sa ova dva vrsna umetnika čiji radovi odišu toplinom, iskrenošću ono nešto što će sve nas podstaći da život gledamo s pozitivne strane, ali i pokrenuti da se angažujemo oko svega što nam je u našoj svakodnevici važno. Upravo kao i Barcaffe koji nas pokreće od prve šoljice kafe ujutro i dalje kroz dan“, zaključuje direktorka marketinga Barcaffe-a, Tihana Vujčić, i dodaje da su Barcaffe kapsule danas sinonim za brend sa višedecenijskim iskustvom, ali i sa modernim shvatanjima i istančanim ukusom.

  Prva Barcaffe Artist Edition kolekcija sastoji se od devet šoljica, koje su dostupne u različitim veličinama –  za tursku kafu, espresso i cappuccino

  Ove jedinstvene šoljice mogu se pronaći u odabranim prodavnicama i naručiti putem Barcaffe web shop-a. Takođe, u pojedinim kafićima i lokalima u Srbiji imaćete priliku da popijete kafu iz ovih novih i originalnih umetničkih šoljica.

  Barcaffe već više od 50 godina kreira kafu koja običan trenutak pretvara u čisto zadovoljstvo. Zato, uz Barcaffe Artist Edition šoljice, probudite umetnika u sebi i uz miris kafe krenite u nove pobede!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Barcaffe

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE