BAHATIM parkiranjem BLOKIRAO komunalce i ZAUSTAVIO saobraćaj (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  BAHATIM parkiranjem BLOKIRAO komunalce i ZAUSTAVIO saobraćaj (FOTO)

  Bahati vozači su pojava koja očigledno neće moći tako brzo da se iskoreni sa naših ulica, a pravi primer da je tako pokazuje i ovo “neverovatno” parkiranje pored kontejnera.

  Koliko brza i nesavesna vožnja ume da bude opasna, toliko neodgovorno parkiranje može da naljuti i izazove pravi kolaps.

  Pravi primer takvog, bahatog parkiranja viđen je u blizini banjičke pijace, kada je u jednosmernoj ulici vozač parkirao svoju Škodu tik uz kontejnere.

  Iako je ostavio dovoljno prostora da prođu ostali automobili, nije “predvideo” pristup za kamion komunalne službe koji je morao da čeka da se Škoda pomeri da bi mogao da isprazni kontejnere.

  Samim tim komunalno vozilo je blokiralo prolaz za druge automobile, te se za kratko vreme stvorila gužva, a stanare okolnih zgrada su uznemirile simultane sirene nervoznih vozača u zastoju.

  Čitavih 10-15 minuta komunalci su čekali da se vozilo pomeri, a dodatno iznenađenje je usledilo kada se pojavio sredovečni muškarac sa kesom u ruci, koji je nonšalantno ušao u automobil i odvezao se.

  Koliko je ovakvo parkiranje neobazrivo dodatno “pojačava” činjenica da u neposrednoj blizini pijace na Banjici ima više parkinga, sa velikim brojem mesta i nije teško pronaći neko adekvatnije mesto za parkiranje.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE