Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Aplikacije koje pomažu: Za srećniji, zdraviji i produktivniji život odmah

  Želite da budete srećniji? Zdraviji? Produktivniji? Svi to želimo, ali promene se teško uključuju u „stari“ način života i u već postojeću rutinu. Srećom, postoje aplikacije za poboljšanje svakog segmenta života.

  Razmislite o tome šta želite sada. Koji problem želite da rešite? Da li želite budete pozitivniji? Da uradite više? Da budete zahvalniji?

  Sajt Inc.com nudi vam neke od aplikacija koje će vam olakšati život.

  Želite da razbistrite glavu.

  Možda želite da meditirate, ali ne znate kako. Postoje aplikacije koje mogu da vam pomognu u tome, kao i da spavate bolje i da razbistrite glavu. To su Headspace, Calm, or Mindfulness Daily.

  Želite da budete produktivniji.

  Postoje aplikacije koje mogu da vam pomognu da se držite svoje „to-do“ liste, a to su Trello, Evernote, i Todoist. Možete da kontrolišete zadatke, da sačuvate inspirativne citate, upravljate projektima, i generalno bolje organizujete svoj rad.

  Želite da se osećate pozitivnije.

  Ako je vaš telefon glavni izvor anksioznosti i stesa, možda ćete posumnjati da aplikacija može da smanji sve ove stvari. Ipak, u moru mejlova i lošeg sadržaja, internet može da pruži i mnogo pozitivnosti. Aplikacije Springpop donosi vam motivacione citate, dok Happify pruža igre sreće i aktivnosti koje su zasnovane na nauci.

  Želite da budete zahvalniji.

  Postoji bezbroj istraživanja koja pokazuju sve dobrobiti zahvalnosti. Nauka pokazuje da kada smo zahvalni to nam pomaže da imamo više empatije, smanjimo agresivno ponašanje, bolje spavamo, i otvoreniji smo prema ljudima.

  Ako želite da budete svesniji dobrih stvair koje se dešavaju oko vas, skinite aplikaciju koja će vam pomoći da snimate male stvari. Aplikacija kao što je Day One Journal dizajnirana je da vas ohrabri da više pišete, što će vam se kasnije pretvoriti u naviku, dok vam Momento omogućava da skladištite značajna iskustva.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE