Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  AmCham oformio Odbor za energetiku

  Predstavnici Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) u Srbiji obavestili su danas ministra rudarstva i energetike Srbije Aleksandra Antića da je u okviru AmCham formiran Odbor za energetiku čiji je cilj uspostavljanje konstruktivnog dijaloga sa relevantnim državnim institucijama da bi se unapredio regulatorni okvir u oblasti energetike.

  Kako je saopštilo Ministarstvo rudarstva i energetike, Antić je ocenio da su ciljevi novoformiranog odbora izuzetno važni i da će Ministarstvo rudarstva i energetike u okviru svojih nadležnosti ukazati neophodnu podršku kako bi se saradnja sa odborom odvijala u interesu svih strana.

  Antić je dodao da je Srbija unapredila regulatorni okvir u oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti, navodeći da to predstavlja sigurnost za investiranje u tom oblastima za kompanije koje se nalaze u članstvu AmCham.

  Predstavnici AmCham rekli su ministru da su članovi Odbora i renomirane kompanije koje nisu iz SAD, Siemens, Schneider Electric, NIS, MK Fintel Wind, Continental Wind i druge.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE