Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Leto će biti lepše uz nove igračke: Donacija Al Dahre Zvečanskoj, Zvončici i NURDOR-u

  Međunarodna korporacija Al Dahra obradovala je naše najmlađe sugrađane vaučerima za kupovinu igračaka ukupne vrednosti od 340.000 dinara.

  Pokloni su uručeni mališanima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj koji zbrinjava decu i mlade čije je pravo na život u porodici ugroženo, kao i Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR) i Udruženju roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti „Zvončica“.

  Donacija NURDOR-u deo je projekta „Igračke za hrabrost“, kroz koji se na svako odeljenje dečije hemato-onkologije u Srbiji dostavljaju šarene zatvorene kutije pune igračaka, iz kojih deca nakon primljene terapije izvlače za sebe jednu igračku kao simboličnu nagradu za hrabrost. Njihovi vršnjaci iz „Zvončice“, koji borave u Roditeljskoj kući u okviru Instituta za majku i dete, takođe su dobili poklone u cilju oplemenjivanja svakodnevice u toj ustanovi.

  Predstavnici AL Dahre i Zvečanske

  Uz navedene donacije, kompanija Al Dahra je najavila da će u ovoj godini izdvojiti 100.000 evra za društveno odgovorne aktivnosti u različitim oblastima do kraja godine.

  Odgovorno poslovanje podrazumeva kontinuiranu brigu o zajednici

  „Od kada smo započeli poslovanje u Srbiji, aktivno doprinosimo pozitivnim promenama u društvu, a podrška našim najmlađima za nas je posebno značajna. Odgovorno poslovanje podrazumeva kontinuiranu brigu o zajednici i mi smo tu ulogu prihvatili sa velikim zadovoljstvom“, izjavio Dušan Radičević, generalni direktor kompanije Al Dahra Srbija.

  Predstavnici AL Dahre i Zvončice

  Al Dahra je među prvim kompanijama aktivno pomagala zdravstvenim institucijama u vreme pandemije, a Institutu za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanovic Batut“ je donirala milion evra onda kada je bilo najpotrebnije. U komšiluku je prepoznata i po pomoći sistemu javnog zdravlja, školstvu, lokalnim fudbalskim klubovima i lokalnom folklornom društvu.

  Od kada je kupila PKB pre tri godine, kompanija Al Dahra služi kao primer ubrzanog razvoja. Do sada je uložila već 60 miliona evra u modernizaciju poslovanja, a planira i dodatne kapitalne investicije od 25 miliona evra do kraja godine.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Al Dahra

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE