Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Air serbia letovi

  Rekordni rezultati za Er Srbiju od početka godine

  Er Srbija (Air Serbia) je u petak, 15. septembra 2023. godine, po prvi put u svojoj istoriji, u redovnom i čarter saobraćaju prevezla više od tri miliona putnika u toku jedne godine.

  To je najbolji rezultat od 2013. godine, od kada srpska nacionalna avio-kompanija posluje pod imenom Er Srbija. Na taj način, već u septembru je za sedam odsto nadmašen najbolji godišnji rezultat u broju prevezenih putnika zabeležen u do sada rekordnoj pretpandemijskoj 2019. godini, saopšteno je iz kompanije.

  „Za nešto više od mesec dana, 26. oktobra 2023. godine, obeležićemo 10 godina poslovanja pod imenom Er Srbija. Rezultati koje danas ostvarujemo potvrda su da je strategija koja je osmišljena 2013. godine bila pobednička. Pandemija nas je nakratko usporila, ali ne i skrenula sa puta razvoja. Godina u kojoj proslavljamo deceniju poslovanja ujedno je i najuspešnija od kada poslujemo kao Er Srbija (Air Serbia). Već polovinom septembra prevezli smo tri miliona putnika. Prateći pozitivan trend rasta, sada sa sigurnošću možemo da kažemo da će broj prevezenih putnika do kraja 2023. godine biti značajno veći od ranije najavljenih 3,5 miliona“, rekao je Jirži Marek, generalni direktor Er Srbije.

  Er Srbija leti do više od 80 destinacija širom sveta, a pored matičnog aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu, putnici imaju priliku da do željenih gradova stignu i sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“, kao i međunarodnog aerodroma „Morava“ kod Kraljeva.

  Nove PROMO CENE karata za 67 destinacija Er Srbije

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Air Serbia

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE