Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  AIK Banka i Naša AIK Banka pod jednim imenom

  Nakon devet meseci od preuzimanja, AIK Banka je uspešno sprovela proces pravnog pripajanja Naša AIK Banke. Ovo pripajanje doprineće formiranju još jače, veće i dinamičnije domaće AIK Banke, koja će svojim klijentima ponuditi proširenu poslovnu mrežu, unapređenu paletu bankarskih proizvoda, kao i još kvalitetnije korisničko iskustvo. 

  Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke istakla je činjenicu da su brzina i kvalitet sprovođenja pomenute konsolidacije dodatna potvrda kvaliteta i efikasnosti AIK Banke, kao i posvećenosti svih zaposlenih strateškom opredeljenju daljeg rasta i razvoja.

  „Uspešnim završetkom još jedne etape našeg razvoja svoje poslovanje nastavljamo osnaženi, sa većim brojem klijenata, zaposlenih, filijala i usluga. Veličina naše aktive danas je skoro četiri milijarde, sa tržišnim udelom od devet odsto. Jačina i stabilnost koja se, između ostalog, ogleda i u ovim podacima omogućiće nam da postojećim i novim klijentima pružimo još kvalitetnije korisničko iskustvo, i budemo njihova banka prvog izbora bilo kada i bilo gde. Sprovedena integracija predstavlja i korak napred ka našem strateškom cilju, a to je da u periodu koji dolazi budemo jedna od vodećih bankarskih grupa u regionu, snažan oslonac privredi i podrška zajednici“, izjavila je Galić.

  AIK Banka je jedna od vodećih banaka u Srbiji sa sedištem u Beogradu i tradicijom dugom 45 godina. 2019. godine postaje prva banka iz Srbije koja je iskoračila na tržište Evropske unije. Jedna je od vodećih finansijskih institucija u regionu, sa kompletnom ponudom finansijskih rešenja za privredu i stanovništvo, naprednim digitalnim proizvodima i širokom mrežom filijala sa više od 60 poslovnica u 37 gradova.

  Ukupna bilasna suma na nivou grupe od gotovo šest milijardi evra, praćena je i snažnom kapitalnom osnovom od oko 0,9 milijardi eur sa kapitalnom adekvatnošću preko 20 odsto, značajno iznad proseka tržišta.

  Jasna strategija daljeg razvoja i usmerenost ka pružanju usluga visokog kvaliteta klijentima sa kojima sarađuje potvrđena je kroz bazu od više od 600.000 zadovoljnih korisnika.

  Izvor: BIZLife

  Foto: AIK Banka

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE