Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Agencija New Media Team na Amalfi Terrazzi organizovala druženje sa medijima povodom 15 godina uspešnog poslovanja

  New Media Team, vodeća regionalna agencija za integrisane komunikacije okupila je više od stotinu kolega iz medija, kako bi im se posebno zahvalila na divnoj saradnji tokom prethodnih 15 godina uspešnog poslovanja koje obeležava ove godine.

  Agencija sarađuje sa brojnim internacionalnim klijenatima i kontinuirano pomera granice na polju komunikacija, zbog čega je jedna od najvećih i najpriznatijih u Srbiji i regionu.

  Prema rečima Aleksandre Radujko, vlasnice i generalne direktorke New Media Team-a, 2024. godina biće u potpunosti posvećena obeležavanju velikog jubileja, a tokom godine se organizuju događaji za sve poslovne saradnike.

  „Današnjim okupljanjem želeli smo da se zahvalimo svim našim kolegama iz medija koji su uvek bili uz nas i sa kojima divno i uspešno sarađujemo. Beskrajno nam je drago da su se odazvali u ovolikom broju. Naša međusobna saradnja je svakodnevna, i veoma kvalitetna na šta smo vrlo ponosni. Zajednički smo iznedrili hiljade vesti, ljudskih priča, korporativnih i brend objava. New Media Team, koji čini 65 vrhunskih profesionalaca, nastaviće da kreira priče koje ljudi dele, pamte i koje traju kroz vreme” – istakla je Radujko.

  Druženje sa predstavnicima medija upriličeno je na Amalfi Terrazzi na Kosančićevom vencu, jednom od najvećih projekata agencije New Media Team. Na istom mestu je do sada organizovan veliki broj događaja, posetilo ga je preko 10.000 ljudi, a NMT media matine organizovan je kao jedno od poslednjih dešavanja pred završetak ovog izuzetno uspešnog projekta, koji se nakon Beograda seli u Podgoricu.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Vladimir Veličković, Warp Studio

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE