A od poslodavca na poklon - odmor na TENERIFIMA za sve

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  A od poslodavca na poklon – odmor na TENERIFIMA za sve

  Kompanija za zapošljavanje vodi svojih 55 zaposlenih na odmor na Tenerife kako bi im zahvalila što su radili za vreme pandemije.

  Radnici “Yolk Recruitment” u Kardifu u Britaniji će u aprilu krenuti na odmor u hotelu na Tenerifima. Kompanija je rekla da će potrošiti više od 100.000 funti za četvorodnevnu pauzu.

  Kompanija je počela da posluje u Kardifu pre 14 godina i zbog pandemije je prošla kroz najteži period 2020., ali i najprofitabilniji, prošle godine.

  Glavni komercijalni direktor Pavan Arora rekao je da je 2020. bila teška za celu našu industriju. Te da su prešli put od zaustavljanja tržišta rada, do prenapona, piše BBC.

  “Naše osoblje je bilo na putu, od prelaska na daljinski rad do hibridnog, pa nazad na daljinsko. Tako da smo samo hteli da zagrlimo sve i kažemo hvala za poslednje dve godine”, kazao je on.

  Nedavni podaci Kancelarije za nacionalnu statistiku (ONS) pokazuju da je u oktobru 2021. bilo 1,17 miliona otvorenih radnih mesta. To je skoro 400.000 više nego pre pandemije. Oko 2,2 miliona ljudi započelo je novi posao između jula i septembra prošle godine.

  “To je briga o zaposlenima. Želimo da budemo sigurni da se svi osećaju cenjenim za težak posao koji su uradili u protekle dve godine”, dodao je Arora.

  Zaposleni će na odmoru ostati produženi vikend, a krenuće 1. aprila.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE