Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    forbes

    Zatvor na Mamuli postaje LUKSUZNI HOTEL, ovog leta prima prve goste (FOTO)

    Hotel Mamula Island, luksuzni boutique hotel u Crnoj Gori, nastao obnovom stare tvrđave, ovog leta će dočekati svoje prve goste.

    Gostima hotela na raspolaganju će biti 26 soba, šest apartmana, spa i wellbeing sadržaji poput bazena, sala za masažu, teretane, staze za trčanje, kao i tri restorana i četiri kafića. Hotel ima uređenu plažu i mesto za sunčanje nad južnim stenama. Posebno mesto je rezervirano za memorijalnu galeriju koja pokazuje istoriju tvrđave.

    Hotel, spa, restorani i memorijalna galerija će biti otvoreni i za lokalne posetioce, a sastavni dio koncepta ovog luskuznog boutique hotela biće i izuzetna gastronomska ponuda.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Mamula Island (@mamulaisland)

    Mamula Island je projekt otelotvorenja jedne izuzetne vizije i velikog rada koji smo uložili kako bi tvrđavu bogate prošlosti otrgnuli od zaborava. Uz puno poštovanje kulturnog i istorijskog nasleđa stvorili smo jedan poseban ambijent, novitet u sklopu hotelske ponude u regionu”, rekao je Henning A. Schaub, glavni direktor Mamula Islanda.

    Obnova je realizovana u skladu s najvišim svetskim standardima, u potpunosti je očuvana arhitektonska autentičnost i kulturno-istorijsko nasleđe tvrđave i ostrva. Posebna pažnja je posvećena i očuvanju prirodnog okruženja ostrva.

    Hotel Mamula

    Više od 100 radnih novih mesta

    U sklopu hotela otvara se i više od 100 radnih mesta na koja se mogu prijaviti zainteresovani iz lokalne zajednice, kao i iz regiona.

    “Ponosni smo što kompanija Orascom Development Holding nastavlja zamisao s kojom uspešno gradi integrisano naselje Luštica Bay. Mamula Island je još jedna turistička destinacija svetske klase, smeštena na najlepšem delu crnogorske obale, koja će postati nezaobilazna tačka za goste iz regiona, Evrope i sveta”, rekao je Samih Sawiris, osnivač i bivši glavni direktor kompanije Orascom Development Holding, koja upravlja Mamula Islandom.

    Hotel Mamula

    U saradnji sa širom kulturnom zajednicom i uz sudelovanje lokalnih i svetski poznatih umetnika, gosti će imati priliku da uživaju u celom nizu kulturnih, sportskih i zabavnih događanja tokom godine, a posebno u vreme letnje sezone, piše Poslovni Dnevnik.

    Hotel Mamula

    Ostrvo Mamula smešteno je na samom ulazu u Bokokotorski zaliv. Ekskluzivni hotel je nastao na mestu austrougarske tvrđave, izgrađene pre 169 godina.

    Izvor: Poslovni Dnevnik

    Foto: YT Scrn/Pixabay

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE