Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novogodišnja Jelina čarolija

    Kompanija Jela odlučila je da 2021.godinu isprati na najlepši mogući način, zajedno sa više od 200 mališana. Ovo je godina Jelinog velikog jubileja, kada ova domaća kompanija i lider u prizvodnji nameštaja proslavlja punih 30 godina svog postojanja. Kako navode u Jeli, na tom putu su im pomogli njihovi zaposleni koji rade na kreiranju i stvaranju nameštaja koji krasi veliki broj domova širom sveta.

    Ova porodična firma svesna je vrednosti porodice, zato je odlučila da porodicama njihovih  zaposlenih, odnosno njihovim najmlađim članovima ulepša predstojeće praznike i za to im je napravila nesvakidašnji događaj.

    U subotu 25. decembra 2021. godine dvorište ove kompanije pretvorili su u najzabavniji novogodišnji park, ukrašen svetlećim figurama visokim do čak 10 metara, gde su Jeline mališane zabavili svetleći vozić, kočije, orkestar Sneška Belića i ostale novogodišnje figure, ali i Deda Mraz koji im je dodelio novogodišnje paketiće. Za dobru zabavu su se pobrinuli animatori, kostimirani u omiljane crtane likove, a roditelji su zajedno sa decom uživali u ovoj manifestaciji. Hladno vreme nije smetalo prisutnima, jer je logorska vatra bila tu da ugreje posetioce, a uz to i topli napici i ukusni zalogaji.

    Prisutnima se na manifestaciji obratio i vlasnik kompanije Miroljub Radovanović koji je istakao da je izuzetno ponosan što je dvorište Jele, te subote, preplavio dečiji smeh i da su to prave vrednosti jednog društva. Kadar kompanije Jela je izuzetno mlad, a prosečna starost zaposlenih je 32 godine, tako da smo sigurni da će se broj mališana iz godine u godinu uvećavati i da će ova kompanija i dalje misliti na najmlađe.

    DCIM100MEDIADJI_0156.JPG

    Izvor: BIZLife

    Foto: Jela Jagodina

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE