Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hit oglas za posao: 6.000 EUR mesečno i to 15 puta godišnje

    Oglas za posao koji je osvanuo u austrijskom listu Kleine Zeitung postao je hit zbog uslova koje bi zaposleni trebalo da ispune, ali i izdašne plate koja se nudi za tu poziciju.

    Od nekoliko neobičniih uslova navodi se da kandidat treba da ima “izvrsno ponašanje, negovan izgled, samouvereno držanje, kao i apsolutnu fleksibilnost, odanost i diskreciju”.

    Prema pisanju Fenix Magazina, poslodavac nudi 15 plata godišnje u iznosu od 45.000 kuna (blizu 6.000 evra) a zauzvrat traži nekoga ko bi istovremeno mogao da bude domaćica, privatni kuvar, vrtlar i tehničar.

    Osim toga očekuje se da je osoba vakcinisana protiv korona virusa, potrebna je i dobra gastro ili turistička obuka i radno iskustvo u “ekskluzivnim hotelima i domaćinstvima”.

    Takođe, kandidat mora da ima “slabu volju za putovanjem i ljubav prema životinjama”, što se možda može objasniti time da će kandidat morati da boravi u porodici koja ga je angažovala, a gde će morati da se stara i o kunim ljubimcima.

    Regruteri nisu davali nikakve dodatne informacije jer su morali da zaštite privatnost klijenta. Samo su otkrili da očekuju nekoliko prijavljenih jer je ponuđena dobra plata.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Pexels

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE