Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  3M i GM Inženjering-Partnerstvo koje donosi globalne inovacije u domaću industriju

  3M i GM Inženjering: Partnerstvo koje donosi globalne inovacije u domaću industriju

  Da li ste znali da su neki od predmeta koje koristite na dnevnom nivou – kao što su na primer post-it notes, selotejp traka ili samolepljive kukice za kačenje garderobe, osmišljene od strane jedne kompanije – 3M?

  Kompanija 3M, osnovana 1902. godine, sinonim je za inovacije i kvalitet na globalnom nivou. Sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, 3M je lider u razvoju i proizvodnji širokog spektra proizvoda koji pronalaze primenu u različitim industrijama. Naučne, tehničke i marketinške inovacije nizale su uspehe tokom godina, što je na kraju učinilo 3M stalnim imenom na Fortune 500 listi. Danas se više od 60.000 3M proizvoda koristi u domovima, preduzećima, školama, bolnicama i drugim industrijama.

  Sa korporativnim poslovanjem u 70 i prodajom u oko 200 zemalja, 3M je posvećen stvaranju tehnologije i proizvoda koji se svakodnevno koriste u svakoj kompaniji i domu.

  Njihove lepljive trake, abrazivi, lična zaštitna oprema, medicinski proizvodi i mnogi drugi artikli, prepoznati su po vrhunskom kvalitetu i pouzdanosti. Kompanija kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj, sa više od 8.000 istraživača širom sveta i godišnjim ulaganjima od preko milijardu dolara u inovacije. Neki od njihovih najpoznatijih patenata su:

  – Post-it notes su verovatno najpoznatiji proizvod 3M-a. Samolepljivi papirići nastali su sasvim slučajno kada je dr Spenser Silver 1968. godine izumeo lepak koji nije bio dovoljno jak za trajno lepljenje, ali je savršeno odgovarao za papiriće koji se mogu lako ukloniti i ponovo zalepiti. 1974. godine ova tehnologija primenjena je na papir, i tako su kreirani post-it, odnosno sticky notes, koji su postali globalni fenomen.

  – Scotch trake su još jedan kultni proizvod. Selotejp ili providna lepljiva traka, prvi put je kreirana 1930. godine. Ovaj proizvod je postao nezaobilazni deo svakodnevnog života, koristan u kancelarijama, domovima i raznim industrijama.

  – Reflektujuća saobraćajna signalizacija nastala je tako što je inženjer 3M-a dobio zadatak da učini razdelne linije na putevima u Minesoti vidljivim i tokom noći.

  – 3M je lider u razvoju lične zaštitne opreme, uključujući zaštitne maske, zaštitne naočare, antifone i drugo. 3M je lider u razvoju lične zaštitne opreme, uključujući zaštitne maske, zaštitne naočare, antifone i drugo. Njihovi proizvodi su poznati po visokom nivou zaštite i udobnosti.

  Jedan od ključnih stubova poslovanja kompanije 3M je održivost. Strategija održivog razvoja usmerena je na smanjenje štetnog uticaja na životnu sredinu, povećanje energetske efikasnosti i razvoj proizvoda koji doprinose održivom razvoju. 3M je posvećen stvaranju rešenja koja pomažu klijentima da unaprede svoje poslovanje na održiv način. Na domaćem tržištu, GM Inženjering ponosno predstavlja 3M kao njihov najveći distributer i konverter u Srbiji kada su u pitanju abrazivi, lepljive trake, lepkovi i lična zaštitna oprema za pravna lica. 3M na naše tržište donosi materijale premium kvaliteta koji se koriste u brojnim proizvodnim postrojenjima. Kao lider u konverziji lepljivih traka i abraziva, GM Inženjering koristi moderne tehnologije i napredna znanja kako bi klijentima pružio prilagođena rešenja koja zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta.

  GM Inženjering je specijalizovan za konverziju jednostrano, dvostrano lepljivih i čičak traka brendova među kojima su 3M, Tesa, Boma i Halco u različite dimenzije i oblike. Takođe, pruža usluge konverzije abrazivnih traka za vodeće brendove 3M i VSM. Ove tehnologije omogućavaju da klijenti dobiju proizvode koji su precizno prilagođeni njihovim specifičnim potrebama.

  Pored konverzije, GM Inženjering je i distributer 3M lične zaštitne opreme. Ponuda uključuje širok spektar proizvoda koji osiguravaju sigurnost i efikasnost na radnom mestu. Kontinuirano se radi na pružanju vrhunske podrške za klijente, što podrazumeva i mogućnost testiranja proizvoda u njihovim specifičnim procesima.

  Uspeh GM Inženjeringa leži u stalnoj edukaciji i obuci tima, koji je uvek spreman da odgovori na sve izazove i pruži najbolja rešenja za klijente. Zahvaljujući ovoj posvećenosti, GM Inženjering i 3M zajedno donose inovacije i kvalitet na domaće tržište i podižu standarde u industriji.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE