14 kompanija se priključilo UniCredit CIE Lounge u okviru ELITE programa

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  14 kompanija se priključilo UniCredit CIE Lounge u okviru ELITE programa

  Inicijativi UniCredit CIE Lounge se priključilo 14 preduzeća iz 6 zemalja iz regiona CIE u kojima UniCredit posluje, među kojima je po prvi put i kompanija iz Srbije, Proton Group. Trenutno, UniCredit CIE Lounge ima 37 kompanija članica iz 10 zemalja koje zajedno generišu prihod od 1,5 milijardi evra i zapošljavaju 18.000 ljudi.

  Cilj ovog programa je da podrži mala i srednja preduzeća u pripremi za naredni korak u njihovom razvoju kroz podizanje svesti o tržištima kapitala i različitim mogućnostima finansiranja koje im se nude, osiguravajući im istovremeno direktan pristup investitorima.

  “Oduševljeni smo što se naša saradnja sa ELITE programom pokazuje veoma uspešnom”, izjavio je Andrea Dijamanti, direktor Sektora za korporativno i investiciono bankarstvo u okviru UniCreditove Divizije za poslovanje u CIE. “Ova inicijativa potvrđuje našu posvećenost dodatnom razvoju najambicioznijih preduzeća u CIE i omogućava nam da ih podržimo u unapređenju njihovih poslovnih modela.”

  Inicijativi UniCredit CIE Lounge priključile su se sledeće kompanije: o Evromaster, Bugarska o UniComs Group, Bugarskao Vinprom Karnobat, Bugarska o ALARM AUTOMATIKA, Hrvatska o CROZ, Hrvatskao Real Grupa, Hrvatskao Verso Altima, Hrvatskao CrisTim, Rumunija o TSG euroShell card Agent, Rumunija o Gemotest, Rusija o Proton Group, Srbija   o iDATA, Turska o Iskur, Turska   o LTB JEANS, Turska.

  UniCredit je jednostavna i uspešna panevropska poslovna banka sa korporativnim i investicionim bankarstvom potpuno posvećenim klijentima, koja širokoj bazi od 25 miliona klijenata pruža jedinstvenu mrežu u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Evropi. UniCredit omogućava lokalnu ekspertizu, ali i međunarodni opseg i prati i podržava svoje klijente globalno, obezbeđujući im nenadmašan pristup vodećim bankama članicama Grupe na 14 ključnih tržišta, ali i u 18 zemalja širom sveta. UniCreditova evropska bankarska mreža obuhvata Italiju, Nemačku, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Mađarsku, Rumuniju, Rusiju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju i Tursku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE