11 ženskih "nesavršenosti" koje muškarce privlače kao magnet

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  11 ženskih “nesavršenosti” koje muškarce privlače kao magnet

  Skoro sve žene imaju male i velike „nesavršenosti“ na svom telu. Prva reakcija, kada ih uoče u ogledalu, jeste da se iznerviraju. Ako to i vi radite, trebalo bi da prestanete. Zašto? Zato što muškarci prosto lude za njima.

  Sajt Bright Side želi da vas ohrabri da volite svoje telo baš takvo kakvo je. Evo koje „nesavršenosti“ privlače vašeg partnera.

  1.Veliki kukovi.

  Mnogi smatraju da su veliki kukovi seksi zato što naglašavaju struk.

  2. Zaobljeno telo.

  Naučno je dokazano da su muškarcima privlačni tih nekoliko kilograma „viška“ koje žene toliko nerviraju i nikako da ih skinu. Prema skorijim istraživanjima, Keli Bruk (Kelly Brook) živi je primer savršenog ženskog tela.

  3. Putene usne.

  Ako imate veće usne, nemojte se nikad žaliti zbog toga. Neke žene (pa i muškarci) daju mnogo novca da bi uvećali svoje usne.

  usne-pix

  4. Pege.

  Ako imate pege, od sada pa nadalje nemojte ih skrivati. Muškarci čak smatraju pegice seksi „detaljem“. Oni kažu da se žene koje imaju pegice razlikuju od drugih – nežne su i seksi u isto vreme.

  5. Mladeži.

  Kao i pegice, muškarci smatraju da mladeži čine žene seksi i jedinstvenim. Ne zaboravite da je mladež pored usne uvek bio i biće simbol lepote i senzualnosti. Muškarci vole kada izgledate drugačije.

  6. Završetak leđa (donji deo).

  Ovaj deo ženskog dela privlači muškarčevu pažnju. Posebno se ističe kada imate višak kilograma, zato se nemojte stideti.

  7. Deblja bedra.

  Još jedna „nesavršenost“ koju muškarci u stvari vole. Stereotipi se menjaju, i žene sa debljim bedrima ih više ne skrivaju. Zato sledeći put kada želite da obučete mini suknju, uradite to i budite ponosne na svoje telo.

  8. Skromnost.

  Ako često pocrvenite, imate još jedan plus na svojoj strani. Taj nevini detinjast izraz čini da muškarci polude. Odjednom, imaju potrebu da vas zaštite i da brinu o vama.

  zena-stidljiva-pix

  9. Nesvesne navike.

  Te male slatke „opsesije“, ili samo nesvesne navike takođe su na ovoj listi. Na primer, način na koji dodirujete kosu, pomerate noge dok spavate, kako jedete, ili se zadubite u ono što radite… Kada muškarac zapazi ove stvari kod vas čini da oseća da vas poznaje bolje.

  10. Dubok glas.

  Većina žena ima visok glas, ali ako ste izuzetak, nemojte se osećati loše. Muškarce privlače žene koje imaju dublji glas, za koji misle da je zavodljiv i zagonetan.

  11. Vaš prirodan miris.

  Miris vaše kože čini vas jedinstvenom. Iako i dobar parfem može da privuče pažnju, muškarci misle da je šarmantnan miris vaše kože nešto čemu je teško odoleti.

  miris-pix

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE