1000 EUR za najbolje jelo i najboljeg mladog kuvara
Koliko vam vredi savršeno pripremljen obrok? A da li ste se zapitali kolika je zasluga kuvara za to?
Upravo zbog toga, a i kako bi podržali mlade kuvare na putu razvoja svoje profesionalne karijere, kompanija za profesionalnu regrutaciju kandidata Feron, raspisala je konkurs za najboljeg Feron mladog kuvara.
Na konkurs se mogu prijaviti svi oni koji vole da kuvaju, imaju manje od 27 godina, imaju odgovarajuće kuvarsko iskustvo, ili su učenici ili studentni kulinarstva. 1000 evra im nikada nisu bili bliži.
Kompanija Feron je tokom svog desetogodisnjeg iskustva posredovanja u zapošljavanju zaposlila veliki broj kuvara za rad u inostranim rečnim i okeanskim kompanijama, hotelima i restoranima, a sve češći su i upiti domaćih restorana i hotela za ovom vrstom usluge.
Prijave kuvara ocenjivaće osam renomiranih kuvara, predstavnika domaćih i stranih kompanija pa pored vredne novčane nagrade mladi kuvari će imati šansu da budu primećeni od strane nekih od najrenomiranijih poslodavaca u ovoj oblasti.
Izvor: BIZLife
Foto: Feron