Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  10 miliona dinara za čišćenje grafita u Novom Sadu

  Za čišćenje fasada javnih zgrada, spomenika i drugih javnih površina od grafita, Novi Sad će u ovoj godini izdvojiti 9.942.900 dinara.

  Posao obuhvata dve vrste čišćenja grafita, mehaničko čišćenje – prefarbavanje 8.000 kvadratnih metara, kao i hemijsko čišćenje uz nanošenje premaza kojim se onemogućava pisanje, odnosno olakšava skidanje novih grafita na površini od 11.650 kvadratnih metara.

  Posao je dodeljen firmi LTS Aladin iz Novog Sada, koja je i ove godine bila jedini ponuđač na tenderu Uprave za komunalne poslove. Oni su dostavili ponudu koja je bila za oko 50.000 dinara manja od procenjene vrednosti nabavke.

  Prema ugovoru, oni će raditi na uklanjanju grafita sve dok se ne utroše sva sredstva.

  Takođe, napominjemo da se ista firma već godinama bavi poslovima održavanja putokaza i mesta za reklamne plakate, kao i poslovima pranja podnih, zidnih i drugih površina u objektima lokalne uprave.

  Takođe, treba napomenuti da se cena prekrečavanja grafita u Novom Sadu povećava iz godine u godinu, a trenutna cena iznosi 506 dinara po kvadratnom metru, dok je prošle godine bila 484 dinara, a 2016. godine 346,5 dinara.

  Izvor: 021

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE