Kako postići ravnotežu - Zorana Milidrag, E-Commerce asocijacija Srbije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako postići ravnotežu – Zorana Milidrag, E-Commerce asocijacija Srbije

  Četiri uspešne dame u biznisu otkrivaju svoje taktike za balans između privatnog i poslovnog života.

  Riddle bar, u Skadarskoj ulici, bio je mesto na kom je brend BIZLife organizovao druženje sa četiri dame koje su nam dale neke od odgovora na pitanje kako da nađemo formulu balansa.

  Dobar koktel rezultat je pažljivo izabranih i dobro izbalansiranih sastojaka. Ispijajući ih, Marija Popović, Zorana Milidrag, Jelena Šribar i Ljubica Lađevac govorile su o tome koji sastojci su nam potrebni za biznis kako on ne bi bio previše gorak ili kiseo za naš život.

  Zorana Milidrag, predsednica E-Commerce asocijacije Srbije

  Diversifikacija

  „Kada sam studirala ekonomiju, zavolela sam reč ’diversifikacija’; sada sam, možda, više okružena njome, ali se nadam da ću uspeti da napravim diversifikaciju koja će težiti ka balansu i koja će biti baš kao i ovaj (ovde) savršen koktel. Ako pričamo o balansu u poslovnom okruženju, važno je da pokušavamo konstantno da napredujemo, da se edukujemo i, što je još bitnije, da pravimo pravi tim i da mi edukujemo nekoga.”

  Zorana Milidrag, E - Commerce asocijacija Srbije

  Zorana Milidrag, E – Commerce asocijacija Srbije

  Nije ženski ćutati

  „Smatram da žene same sebi nameću taj tempo i one misle da je neophodno da uvek budu jake i savršene, uvlačeći jedna drugu u taj sindrom. Uopšte ne mislim da je to nametnuto od muškaraca i da treba da se takmičimo sa njima, mislim da smo same sebi to napravile. Ja sam jedna od žena koje previše rade sve i često mi je teško. I uopšte se ne libim da kažem da mi je teško, nekad i gunđam, ali sve što sam izabrala da radim čini me srećnom na kraju dana. Kao u teretani – ako ne osetite bol, ne možete osetiti napredak, ali je u redu da vam bude teško i u redu je da plačete nekad i kažete da ne možete. Ako imate motiv i ako je to nešto što želite, samo nastavite dalje.”

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE