Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  YETTEL SVE

  Znate li šta je YETTEL SVE? Nova objedinjena ponuda za telefone, internet i TV

  Kompanija Yettel predstavila je danas novu ponudu korisnicima pod nazivom „Yettel Sve“, koja obuhvata usluge mobilne telefonije, televizije i kućnog interneta, objedinjene na jednom računu, uz značajnu uštedu.„Ljudi žele jednostavna rešenja kad koriste savremene tehnologije. Zato smo, nakon dve godine od kad imamo odvojene ponude za mobilne i fiksne usluge, kreirali Yettel Sve. Ova jednostavna i razumljiva ponuda nudi kombinaciju usluga za svako domaćinstvo i značajne pogodnosti za korisnike. Praktično, sve što je korisnicima potrebno od telekomunikacionih usluga, nalazi se u ‘Yettel Sve'“, izjavio je na predstavljanju ponude izvršni komercijalni direktor „Yettel-а“ Saša Filipović.

  YETTEL Sve

  Beograd, 18.06.2024. – Kompanija „Yettel“ predstavila je novu uslugu „Yettel Sve“, u kojoj korisnik dobija popust na povezani broj, danas u beogradskom restoranu „Barrel House“. Na fotografiji govori izvrsni komercijalni direktor u Yettel-u Sasa Filipovic. (BETAPHOTO/MILAN ILIC)

  Kako je istakao, „Yettel“ Sve donosi korisnicima mogućnost da na jednom računu imaju sve tri usluge, a da pri tom uštede 1.500 dinara mesečno, odnosno donosi uštedu od 36.000 dinara za dve godine, dodatni popust za uključivanje dodatnih mobilnih brojeva i mogućnost kupovine mobilnih telefona na rate.

  YETTEL

  YETTEL

  „Proizvod već dostupan u našim pridavnicama, a namenjen je i novim i postojećim korisnicima“, rekao je Filipović.

  Naglasio je da novi proizvod kompaniji „Yettel“ znači puno, jer je pre dve godine iz oblasti mobilne telefonije ušla u novu oblast koja podrazumeva prodaju kućnog interneta i televizije korisnicima.

  „‘Yettel’ u uslugama kućnog interneta i televizije već ima više od 120.000 korisnika, kada se to kombinuje sa više od milion korisnika u našem postpejd biznisu molbilne telefonije, mislim da je to dobra ponuda za sve korisnike. Kompanije očekuje veliko interesovanje za novi proizvod i rast oba segmenta poslovanja“, kazao je Filipović.

  YETTEL SVE

  Beograd, 18.06.2024. – Kompanija „Yettel“ predstavila je novu uslugu „Yettel Sve“, u kojoj korisnik dobija popust na povezani broj, danas u beogradskom restoranu „Barrel House“. (BETAPHOTO/MILAN ILIC)

  Dodao je i da su naziv proizvoda definisali korisnici „Yettel-a“, jer je prilikom istraživanja o tome šta bi zadovoljilo njihove potrebe najčešća reč koja se čula bila – sve.

  Kako su istakli iz „Yettel-a“, korisnicima je sada na raspolaganju šest paketa u najboljoj mobilnoj i fiksnoj mreži, prema umlaut testu – „Yettel Sve“, „Yettel Svuda“ i „Yettel Kod Kuće“, sva tri paketa u M i L opcijama, u zavisnosti od kombinacije željenih usluga.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Web-Mind.rs (@webmind.rs)

  Ono što ponuda donosi, dodaje se, jeste i novo ime TV platforme, koja se od sada zove „Yettel TV“.

  Za pakete „Yettel Sve“ i „Yettel Svuda“ mobilni, glasovni i internet saobraćaj je neograničen, dok korisnici paketa koji uključuju „Yettel TV mogu“ potpuno besplatno aktivirati jedan od servisa, Deezer ili Max (HBO), naveli su iz kompanije.

  Sve to, kako je naglašeno, dostupno je u najboljoj mobilnoj mreži, kao i mreži sa najboljim kućnim internetom, prema poslednjem uporednom merenju internacionalne nezavisne kompanije umlaut, koja uporedno testiranje kvaliteta mreža sprovodi u 120 zemalja sveta.

  Ukazano je da je na poslednjem merenju, sprovedenom u periodu od oktobra 2023. do marta 2024. godine, „Yettel“ mobilna mreža ostvarila najbolji ukupni rezultat, kao i najbolji rezultat u kategoriji merenja pokrivenosti mobilnim internetom.

  Istovremeno, kad je u pitanju uporedno merenje kućnog interneta na tržištu Srbije, „Yettel“ je dobio najviši ukupni rezultat, kao i najbolji pojedinačni rezultat u kategorijama brzina otpremanja podataka i latencija.

  Izvor: BIZLife/Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE