Želim da se ove zime grejem na struju uz manje troškove, da li je to moguće?

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Želim da se ove zime grejem na struju uz manje troškove, da li je to moguće?

  Želim da se ove zime grejem na struju uz manje troškove, da li je to moguće?

  Da li grejanjem na struju mogu da uštedim?

  To su najčešća pitanja svih građana koji se greju pomoću električne energije.

  I da, odgovor je DA.

  Moguće je da vam računi budu niži iako koristite grejanje na struju. Da, pomoću ovakvog sistema za grejanje možete da uštedite.

  A za to će vam najbolje poslužiti sistem grejanja pomoću toplotnih pumpi.

  Šta toplotne pumpe nude?

  Na prvom mestu je štedljivost i ekonomičnost ovakvog sistema grejanja. Zatim sledi isplativost ugradnje i instalacije opreme, a onda je tu i višestruka korist. Toplotne pumpe nisu samo grejna tela tokom zime, već su i rashladni uređaji tokom leta.

  I ne samo to.

  Toplotne pumpe mogu da se koriste i za zagrevanje sanitarne vode.

  No, krenimo redom.

  Kao izvori toplotne energije, toplotne pumpe za svoju pogonsku snagu koriste malu količinu električne energije. Tako potrošači iz obnovljivih izvora energije dobijaju mnogo više korisne energije koja može da posluži za grejanje prostora, zagrevanje sanitarne vode, ali i za hlađenje doma i grejanje i hlađenje podova i plafona.

  Ako imate bazen u dvorištu, onda nema brige. Toplotne pumpe mogu da posluže i za zagrevanje vode u bazenu.

  Benefita je mnogo, a najvažnije je da ovi sistemi ne zagađuju životnu sredinu i da su ekološki i energetski veoma efikasni.

  Za svoje obnovljive izvore  energije toplotne pumpe mogu da koriste vodu, zemlju ili vazduh.

  Mali troškovi, a u domu uvek toplo tokom zime!

  Ako mislite da je nemoguće da imate male račune i uvek topao dom tokom zimskih meseci, onda niste čuli šta toplotne pumpe. Njihova glavna prednost jeste generisanje energije iz obnovljivih izvora (vazduha, vode, zemlje) pomoću koje se zagrevaju radijatori ili podovi u stambenim u poslovnim prostorima.

  Manja potrošnja električne energije za više toplote i to sve zahvaljujući toplotnim pumpama. Njihov princip rada je jasan – dobijate mnogo više energije nego što plaćate. Troškovi su manji, čak i do 80%, a svako moguće poskupljenje energenata svedeno je u ovom slučaju na minimum.

  Ali, to nije sve.

  Osimi efikasnosti i uštede tokom zime, leti se za manje novca možete rashladiti. Višestruka namena toplotnih pumpi doprinela je da se na tržištu izdvoje kao apsolutni prvak u štedljivosti i efikasnosti.

  A tu je i zaštita životne sredine. Nema otrovnih izduvnih gasova, nema produkata sagorevanja kao što je to slučaj sa grejanjem na pelet ili ugalj.

  Efikasnost, efikasnost, efikasnost!

  Bilo da je temperatura 5 stepeni ispod ili je 5 stepeni iznad nule, efikasnot toplotnih pumpi ista je na svim temperaturama. Ona se ne menja snižavanjem temperature, a isti je slučaj i tokom leta. Imajući na umu da je temperature zemlje i odzemnih voda uglavnom  konstantna tokom cele godine, efikasnost će biti ista bilo da je leto ili je u pitanju zima.

  Toplotne pumpe su zvučno izolovane što dovodi do stvaranja niskog nivoa buke, tako da ne morate da brinete da li će ovi sistemi za grejanje remetiti vaš mir u domu.

  Ako želite da ispobate, efikasan, ekonomičan i veoma isplativ sistem za grejanje pomoću toplotnih pumi, Grappa d.o.o. je pravo mesto za to, javite nam se. Naši inženjeri su tu da vam pomognu i odgovore na svaku nedoumicu i ukažu na sve potrebne i ključne informacije u vezi sa toplotnim pumpama. Pozovite nas, mi smo tu zbog vas!

  Izvor: PR tekst

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE