Zdravlje je 'must have' svake sezone

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zdravlje je ‘must have’ svake sezone

  Da li i vi u svom krugu porodice i prijatelja imate blisku osobu koja trenutno boluje od karcinoma dojke ili je, nažalost, zbog ove opake bolesti preminula?

  Iako za teške teme nikada nije pravo vreme, postoje one koji je neophodno posvetiti pažnju i ne skretati pogled, poput ove.

  Jedan od najčešćih oblika karcinoma u Srbiji je karcinom dojke, a po smrtnosti od ove bolesti, naša zemlja nalazi se na drugom mestu Evropi. U Srbiji svake godine od raka dojke oboli oko 4 000 žena, a 1.600 umre.

  Ova statistika veoma je razočaravajuća. Međutim, još veći poraz je to što preventivni pregledi I dalje predstavljaju nešto čega se mnoge žene plaše I nerado o tome razgovaraju. Što je, priznaćemo, velika greška…

  Kada već brinemo o spoljašnjem izgedu, i za to odvajamo vreme minimalno jednom mesečno, veoma je važno pronaći vremena za brigu o zdravlju.

  Ako je prevencija, pak zakasnila, neophodno je pružiti podršku ženama u ovoj borbi. Iako statistika pokazuje da nisu same, čitavo okruženje I gotovo svaki segment života iz kog može da se izvuče neki element bitan za pobedu, važan je za obolele od raka dojke.

  Jedan od segmenata gde žene mogu pronaći podršku je – moda.

  Moda doprinosi saopouzdanju, a samopouzdanje jedan je od glavnih pokretača svake uspešne borbe, pa tako I ove.

  Ne dozvolite sebi da dođete u situaciju da budete borac u ovoj borbi, ali I ako jeste, obezbedite za sebe samopouzdanje I veru, a mi ćemo vas na tom putu pratiti i biti vaši saborci.

  Oktobar je Mesec borbe protiv raka dojke i ovo je baš period kada mnoge kompanije pružaju podršku u borbi protiv raka dojke i doniraju deo prodaje dobrotvornim organizacijama za podizanje svesti i traženje leka za ovu opaku bolest.

  Jedan od modnih brendova u Srbiji koji posebnu podršku daje borbi protiv raka dojke je Lindex koji će od 01. do 14. oktobra, 10% prihoda od prodaje kompletnog asortimana za žene donirati Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

  Reminder: Zdravlje je uvek u modi!

  Izvor: BIZlife

  Foto: Pixabay

  Piše: J.J.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE