Zašto se Japanke masovno fotografišu sa Prolom vodom (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zašto se Japanke masovno fotografišu sa Prolom vodom (FOTO)

  Decenijama smo navikli na isti izgled Prolom vode, i flašice i etikete. Međutim, prilikom širenja na inostrano tržište Prolom voda je za početak dobila novu etiketu.

  Posle tridesetogodišnjeg plasmana čuvene Prolom vode u svim bivšim jugoslovenskim Republikama, odnosno na tržištima Amerike, Australije i Rusije gde se plasira kao lekovita voda, prošle godine je čuvena voda našla put i do japanskog tržišta na kojem je, sudeći po društvenim mrežama, postala veoma popularna.

  Na sajtu prolomwater.com, koji je napravljen za to tržište, može se kupiti paket od 12 flašica koji košta oko 1.500 dinara, 30 flaša od 1,5 litara (7.500 RSD) ili 6 flaša od 1,5 litara oko 1.500 dinara.

  Međutim, svaki od ovih paketa je rasprodat!

  Kod nas Prolom voda važi za jednu od pristupačnijih voda, a 1,5 litara u našim prodavnicama kreće se od 50 do 65 dinara, dok je cena za flašicu od pola litra od 25 do 40 dinara.

  U Japanu je pak jako popularna postala stara bočica, ako je suditi po društvenim mrežama. Brojne influenserke su se slikale s flašom, na kojoj se nalazila poznata stara etiketa i pisale kako je voda ukusna, lekovita i da se lako pije.

   

  View this post on Instagram

   

  久々に仕事の合間にジム行けた🏃 運動するときの水分補給も【Prolom voda】を飲んでいます😀 日本初上陸の健康をサポートしてくれる軟水、高アルカリミネラルウォーター💡 低鉱化重炭酸水ですが、普通の炭酸飲料の炭酸とは違い、とっても飲みやすいです✨ 数ヶ月前から飲んでるけど、ここ最近とっても体調良いのはこれのお陰かな😌✨ #ジム#トレーニング#筋トレ#ボディメイク#フィットネス#ダイエット#運動#プロロムヴォーダ#prolomvoda#軟水#高アルカリ#ミネラルウォーター#水#お水#炭酸水#美容#健康#健康維持#みんなの合同会社#minnanoltd_fan

  A post shared by 成田彩美 (@ayaminarita) on

   

  View this post on Instagram

   

  Prolomvoda🧉 セルビアの医師もオススメ👨🏻‍⚕️‼️ 健康をサポートしてくれる高アルカリ、軟水だよ🥤 まろやかだから とっても飲みやすくてごくごく飲めちゃう😋 #プロロムヴォーダ #prolomvoda #軟水 #高アルカリ #みんなの合同会社 #monipla #minnanoltd_fan #美意識 #美容好き #美容好きな人と繋がりたい #美容好きさんと繋がりたい #コスメ好きさんと繋がりたい #美活 #スキンケア好き #コスメ好き #写真好きな人と繋がりたい #写真撮るのが好きな人と繋がりたい #写真撮る人と繋がりたい

  A post shared by 🌈17ライバー つーちゃん🌻英会話講師 Bilingual (@tzuling0401) on

  Inače, Prolom voda je poznata u lečenju bolesti bubrega, organa za varenje i kožnih bolesti a analize koje izvode u ovom preduzeću poklapaju se, kako ističu, sa analizama koje takođe sprovode kupci u inostranstvu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE