Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zašto je Merima Isaković progovorila posle 43 godine?

  Aleksandar Đuričić, novinar i urednik u magazinu „Nedeljnik“ ispričao je na koji način je došlo do ispovesti glumice Merime Isaković u novom broju ovog lista u kojoj je otkrila da ju je pre 43 godine silovao Branislav Lečić.

  Do saznanja je došlo sasvim slučajno

  Đuričić je za TV Novu S naveo da je u kontakt sa Merimom stupio iz drugih razloga, ali da je glumica u jednom trenutku odlučila da mu ispriča svoju priču.

  “To je nastalo potpuno spontano, nije bilo nikakvog poziva mog ili njenog poriva da ispriča priču. Ja sam nju pozvao povodom pet godina od smrti Gage Nikolića, što je bilo nedavno. Setio sam se Merime, a ona sa mnom voli da radi i ima poverenje. Poslao sam joj pitanja, a onda me je ona jednog dana pozvala i rekla ‘Ja moram da ispričam nešto što do sada nisam i mislim da će se šokirati jer je veoma potresno i važno’“, ispričao je Đuričić i dodao:

  “Ona je napisala tekst i kada sam ja to čitao meni je vilica pala. Ona je to ispričala nakon što je Danijela optužila Branislava da ju je silovao”, naveo je on.

  Zbog čega je ćutala duže od četiri decenije

  Merima je Aleksandru otkrila i zbog čega je odlučila da istinu o seksualnom napadu otkrije tek četri decenije nakon što se ona dogodila.

  “Ona bi ovu priču svakako objavila u svojoj knjizi koju piše, ali ga ne bi imenovala jer mu je obećala da nikada neće otkriti njegovo ime kada se on izvinjavao i plakao, ali je to obećala ukoliko ne bude čula da je nešto slično uradio. S obzirom da je čula, ona je odlučila da to ispriča. Merila je svaku reč, vagala je svaku reč i dugo smo radili na intervju. Ona ovo nije uradila da bi se osvetila Branislavu Lečiću, prosto je htela da bude podrška Danijeli Štajnfeld i eventualno nekim drugim ženama ako ih ima. Zato je ona sa svojim imenom i velikom karijerom psihološkinje koja živi u Australiji to ispričala jer su za druge žene koje su javno govorile, obično se govorilo da žele karijeru ili popularnost, što je nenormalno”, rekao je novinar.

  Izvor: Nova S

  Foto: YT/Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE