Zajednički imenitelj - Aleksandar Vučić: Puna podrška novom ZADUŽIVANJU

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Zajednički imenitelj – Aleksandar Vučić: Puna podrška novom ZADUŽIVANJU

  Poslanici Skupštine Srbije najavili su da će podržati svih sedam predloga zakona kojima se Srbija zadužuje za još 768,8 miliona evra radi infrastrukturnh projekata.

  Ministar finansija Siniša Mali predstavio je zakone koji se odnose na kredite, a novac će biti uložen u izgradnju saobraćajne infrastrukture, ekologiju i unapređenje rada javnog sektora.

  Poslanik vladajuće Srpske napredne stranke Vladica Maričić rekao je da je za sve predloge zakona o tome “zajednički imenitelj Aleksandar Vučić” i da “od kada on vodi zemlju sve ide na bolje i ide napred”.

  Ljiljana Malušić iz iste stranke rekla je da se “o ovakvoj politici moglo samo da se mašta” i da su do 2012. godine političari “imali direktivu” sa strane, ali da se “politika vodi ovako kako to rade Vlada i predsednik Vučić uz čiju pomoć smo i dobili sve ove kredite”.

  Poslanik Vladimir Marinković naveo je da se danas “i u Vranju i Vladičnom Hanu živi neuporedivo bolje” nego ranijih godina i da mladi imaju perspektivu od kada je na snazi “ekonomska doktrina Aleksandra Vučića”.

  Svi poslanici koji su se javili za reč, podržali su novo zaduživanje za infrastrukturne projekte i rekli da je to pravi put, da su krediti povoljni, i da “Srbija može da se ponosi izgradnjom puteva i pruga”.

  Poslanici će u sredu razmatrati nekoliko kadrovskih rešenja u pravosuđu, a popodne glasati o svemu.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE