Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  yettel

  Sve novosti u Yettel-u: Biciklističke i šetačke staze u Srbiji, ali i šoping platforma sa POPUSTIMA

  Jedna od najpoznatijih operatera u Srbiji – Yettel – pripremio je niz novosti za svoje korisnike. O nekima od njih pisali smo u našem februarskom izdanju BIZLife magazina.

  Yettel zelene staze

  Yettel ima novu ponudu i rešenje za bezbedno korišćenje interneta – Safe Net. Dok korisnici surfuju internetom u Yettel mreži, Safe Net identifikuje i blokira zlonamerne veb-lokacije i štiti korisnike od internet prevara koje služe za krađu ličnih ili finansijskih podataka.

  U Srbiji se, prema podacima CERT-a, na svakih 39 sekundi desi jedan sajber napad. Osim zaštite od najčešćih sajber pretnji, Safe Net daje opciju kontrole pristupa sadržajima u određenim kategorijama, kao što su društvene mreže, neprikladni sadržaji, igre i rizični sajtovi.

  yettel

  „Godinama je Yettel mreža sinonim za brzu i stabilnu mrežu, a sad idemo korak dalje u smeru pouzdanosti i sigurnosti. Safe Net štiti mobilne uređaje od najčešćih sajber pretnji, poput malvera, fišinga i botneta. Ova funkcionalnost uglavnom je namenjena roditeljima kako bi zaštitili svoju decu od nepoželjnog sadržaja, ali i svim korisnicima koji žele da budu potpuno bezbedni dok koriste internet u našoj mreži”, kaže Saša Filipović, izvršni komercijalni direktor u Yettelu, i dodaje da je cilj Yettela da korisnici budu sigurni i u stvarnom i u digitalnom svetu. „Zato smo mapirali i obeležili šetačke i biciklističke staze širom Srbije u okviru trogodišnje saradnje sa Gorskom službom spasavanja Srbije, čime, zapravo, digitalizujemo i činimo lako dostupnim nešto što svakom građaninu može biti veoma korisno”, zaključuje Filipović.

  yettel

  Sve informacije o stazi je moguće naći na aplikaciji

  One sada čine deo Yettel aplikacije i nalaze se u sekciji pod nazivom Yettel zelene staze. Staze su podeljene na lake, srednje teške i teške i za svaku postoji informacija koliko je dugačka, koliko je vremena potrebno da se prođe, kao i na kojoj je nadmorskoj visini. Svaka mapa sadrži fotografije, zanimljivosti o lokalitetu, tip podloge za šetnju i atrakcije koje se mogu naći na stazi. U Yettel zelene staze inkorporirana je i aplikacija Google Maps, čime je omogućena navigacija kako do lokaliteta za planinarenje i biciklizam tako i po samoj stazi. U narednom periodu će se povećavati broj staza dostupnih u aplikaciji, a biće dodate i nove funkcionalnosti.

  U slučaju nezgode ili skretanja sa staze, korisnici mogu kroz aplikaciju na brz i jednostavan način da pozovu dežurnu službu ili najbližu lokalnu stanicu Gorske službe spasavanja.

  Yettel aplikaciju već koristi 1,2 miliona korisnika svakog meseca, a dostupna je i korisnicima drugih mobilnih operatora.

  Više informacija o usluzi Safe Net pronađite na yettel.rs.

  Još novosti u Yettel-u

  Yettel Shopping platforma, namenjena svima onima koji žele da  na jednostavan način dođu do što atraktivnije ponude, od sada ima novo ime, izgled i funkcionalnosti. Pristupom platformi korisnici mogu da ostvare bilo koji od specijalnih popusta koje nude 400 različitih partnera iz oblasti mode, tehnike, sporta i rekreacije, hrane i pića i drugih kategorija. Kuponi za popust od sada mogu da se čuvaju i dele sa porodicom i prijateljima, a tu je i mogućnost odabira omiljenih kategorija.

  “Naša preporuka korisnicima je da posete Yettel Shopping pre svake kupovine. Nakon godinu dana, platformu već koristi skoro pola miliona korisnika, a svoje proizvode i usluge nudi oko 400 partnera. Cilj nam je da do kraja godine proširimo taj broj I time  ponudimo još veći izbor za povoljniju kupovinu“, izjavila je Marija Stojanović, Head of Digital Platforms u Yettelu.

  Korišćenje Yettel Shopping platforme za sve građane veoma je jednostavno. Može joj se pristupiti preko pretraživača na shopping.yettel.rs, ili preko Yettel aplikacije, koja je dostupna svim građanima, ne samo korisnicima Yettel mreže.  Platforma omogućava da korisnici brzo i lako pronađu proizvode ili usluge za koje su zainteresovani, preuzmu kupon i ostvare neki od personalizovanih popusta koje platforma nudi. Pristupom automatski dobijaju najbolje ponude u neposrednoj blizini, kao i uvid u ponude koje uskoro ističu. U planu je uvođenje opcije komentarisanja ponuda, što Yettel Shopping izdvaja kao idealno mesto za ljubitelje onlajn kupovine.

  Jedan od partnera je Wolt

  Jedan od mnogobrojniih partnera koji se sa svojom ponudom našao na platfrmi je Wolt, prisutan u Srbiji od aprila 2019. godine. Tokom godina poslovanja, Wolt se od brze isporuke restoranske hrane okrenuo konceptu “tržnog centra u džepu”, pa se na aplikaciji sada osim najboljih restorana u Srbiji mogu pronaći i brojne prodavnice, apoteke, cvećare, knjižare I drugi.

  “Mi već godinama unazad imamo uspešnu saradnju sa kompanijom Yettel kako kroz Yettel Petak tako i kroz prisustvo na Yettel Shopping platformi. Ono što nas je posebno spojilo jeste težnja da svojim korisnicima pružimo najbolje moguće iskustvo onlajn kupovine, ali i brižan pristup kompanije Yettel prema svojim korisnicima i pružanje dodatne vrednosti mimo osnovne usluge”, rekla je Sandra Luković, Marketing menadžerka kompanije Wolt.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: BIZLife Magazin, Yettel

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE