Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Worldwide Clinical Trials

  Worldwide Clinical Trials proširio je kancelariju u Srbiji

  Worldwide Clinical Trials (Worldwide), vodeća globalna organizacija za klinička istraživanja, širi svoje prisustvo u Srbiji zajedno sa povećanjem broja zaposlenih za 50% u odnosu na 2022. godinu. Sada, sa skoro 500 zaposlenih, vrhunskih stručnjaka koji predstavljau top talente Srbije, Worldwide tim proslavlja proširenje kancelarije koja postaje gobalni centar za Evropu. Svečanom otvaranju prisustvovali su direktor tima za IT i preduzetništvo u Kabinetu predsednice Vlade Nenad Paunović, kao i predstavnici NALED-a, Američke privredne komore, kao i drugih organizacija i institucija sa kojima kompanija sarađuje.

  Rast beogradskog sedišta je pokretač ekspanzije poslovanja Worldwide-a širom Evrope i nastojanja kompanije da bude pouzdan partner Vlade Republike Srbije i relevantnih institucija u inicijativama koje su usmerene na unapređenje kliničkih ispitivanja kako u Srbiji, tako i na međunarodnom nivou, kroz stvaranje veće konkurentnosti za istraživanja i inovacije.

  Naučno-operativna ekspertiza Worldwide Clinical Trials, zajedno sa kontinuiranim fokusom na ključne terapijske oblasti kardiovaskularne, metaboličke, neuronauku, retke bolesti i onkologiju, okuplja međunarodno znanje i domaće stručnjake, pružajući im priliku da rade na najsavremenijim istraživanjima lekova budućnosti.

  „Širom naše globalne organizacije, tim u Srbiji daleko je poznat po svojoj strasti i fokusu u poslu, kao i po marljivosti da podrže naše klijente na najbolji mogući način. Njihovo bogato terapijsko znanje i tehnička ekspertiza omogućili su da razvijemo fleksibilne planove kliničkih ispitivanja i brzo rešavamo izazove za naše klijente. Širenjem našeg globalnog poslovanja kroz ekspanziju tima i centra u Srbiji, za nas predstavlja ogromnu priliku, ali i odgovornost da nastavimo da ozbiljno pristupamo stvaranju vrednosti za region centralne i istočne Evrope.”, rekao je Dr Anđeliko Karta, predsednik Worldwide Clinical Trials.

  Direktor za IT i preduzetnistvo pri Kabinetu premijerke Vlade Srbije Nenad Paunovi & Andre Ganem Senior VP & CEO in Serbia Worldwide Clinical Trials

  Direktor za IT i preduzetnistvo pri Kabinetu premijerke Vlade Srbije Nenad Paunovi & Andre Ganem Senior VP & CEO in Serbia Worldwide Clinical Trials

  Veliki deo našeg uspeha u Worldwide-u utemeljen je u pristupu da su ljudi uvek na prvom mestu, a sve sa ciljem da stvorimo radno okruženje u kojem timovi mogu da napreduju sa strašću i svrhom svakog dana. Uspeh našeg tima u Srbiji dokaz je ovakvog pristupa zaposlenima. Zadivljuje me rast tima u Srbiji –  skoro 500 današnjih kolega koji su angažovani u svim oblastima našeg poslovanja iz beogradskog centra. Kada je osnovana kancelarija Worldwide-a u Srbiji, ona je prvenstveno bila podrška u radu na lokalnim projektima. Danas, tim iz Srbije radi na globalnim projektima, sa širokim doprinosom i uticajem na rezultat. Tim u Srbiji impresivno je transformisao lokalnu kancelariju u globalno središte za celu organizaciju“, kaže Džoj Klark, Izvršna direktorka za ljudske resurse Worldwide Clinical Trials.

  Kao pionir kliničkih istraživanja u regionu i suosnivač Udruženja CRO kompanija u Srbiji, Worldwide se pozicinirao kao vodeća organizacija u kliničkim istraživanjima sa dostignućima koje prevazilaze granice Srbije obuhvatajući centralnu i istočnu Evropu, Severnu i Južnu Ameriku, Bliski istok, Afriku, i azijsko-pacifički region.

  „Naš moderno dizajnirani poslovni prostor služi kao podsticaj inovaciji i saradnji osnažujući nas da efikasno ispunimo potrebe i rokove klijenata. Posebno sam ponosan na činjenicu da je naš tim u Srbiji postao četvorostruko veći samo za tri godine. Ovaj uspeh za nas je podsticaj da posvećeno nastavimo sa širenjem i privlačenjem vrhunskih talenta u Srbiji, jer predviđamo dalji rast našeg poslovanja i nakon 2024. godine. Štaviše, naša potpuna posvećenost ulaganju u edukaciju i razvoj zaposlenih, osiguraće da naši vodeći stručnjaci i naučnici u Srbiji imaju najbolje radno okruženje koje neguje njihove talente.“, kaže dr Andre Ganem, Viši potpredsednik i Izvršni direktor Worldwide Clinical Trials u Srbiji.

  Worldwide Clinical Trials Srbija, osnovana je 2005. godine i u proteklih 18 godina širila je svoje poslovne prostorije u Beogradu šest puta, okupljajući danas skoro 500 profesionalaca iz oblasti medicine, kliničkih ispitivanja, analitike i inženjeringa kliničkih istraživanja.

  Kao pionir kliničkih istraživanja i ekspert u prostoru organizacije kliničkih istraživanja, Worldwide Clinical Trials, identifikovao je, obučio i razvio većinu lokacija i istraživača u regionu. Worldwide Clinical Trials ponosni je suosnivač Udruženja CRO kompanija u Srbiji i prepoznat je kao vodeća organizacija u pružanju usluga kliničkih istraživanja, sa dostignućima koja se protežu izvan granica Srbije i obuhvataju Centralnu i Istočnu Evropu, Severnu i Južnu Ameriku, Bliski istok, Afriku, i azijsko-pacifički region

  O Worldwide Clinical Trials:

  Worldwide Clinical Trials (Worldwide) vodeća je globalna organizacija za pružanje kompletnih usluga kliničkih istraživanja, koja u partnerstvu sa biotehnološkim i farmaceutskim kompanijama, kreira prilagođena rešenja za unapređenje novih lekova – od otkrića do realnosti. Naše mogućnosti uključuju bioanalitičke laboratorijske usluge, klinička ispitivanja Faze I-IV i post-odobrenja i Studije dokaza u stvarnom svetu – sve to pokreće naš pristupačan tim kliničara, naučnika i istraživača koji klijentima pruža stručnost iz prve ruke i kolaborativni, personalizovani pristup kliničkim programima.

  Utemeljeni u naučnom nasleđu naše kompanije, terapeutski smo fokusirani na kardiovaskularna, metabolička, neuronaučna, onkološka, kao i istraživanja retkih bolesti. Ekstenzivno terapijsko znanje i iskustvo naša su prednost u razvijanju fleksibilnih planova kliničkih ispitivanja i brzom rešavanju izazova za naše klijente.

  Naš tim od 3.000+ profesionalaca u više od 60 zemalja veruje da, kroz kulturu različitosti, jednakosti, inkluzije i pripadnosti, svako igra vitalnu ulogu u stvaranju boljeg kvaliteta života pacijenata i njihovih porodica. Ujedinjeni smo u cilju da zajedno sa našim kijentima poboljšamo živote pacijenata kroz nove, inovativne terapije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Worldwide Clinical Trials

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE