„World branding awards“ proglasio Sberbanku za brend godine u kategoriji banaka

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „World branding awards“ proglasio Sberbanku za brend godine u kategoriji banaka

  Na nedavno završenom takmičenju „World Branding Awards” titulu najboljeg brenda 2018. godine, u kategoriji banaka, ponela je Sberbanka. Ovo prestižno priznanje Sberbanka dobija već treću godinu za redom.

  “Poslovni uspesi Sberbanke doprineli su da ona bude prepoznata kao uspešan brend. Neprekidni rast broja klijenata, svakodnevno povećanje korisnika mobilne aplikacije, sve veća lojalnost klijenata, razvoj novih proizvoda i kvalitetne marketinške aktivnosti ključni su faktori u razvoju brenda. Presrećni smo što je profesionalna zajednica prepoznala i na ovaj način priznala naš rad i poslovanje. Za Sberbanku ovo je tek početak.” – izjavio je Vladislav Kreynin, potpredsednik Sberbanke i direktor marketinga.

  Prilikom odlučivanja o nosiocima priznanja za “Brend godine” ključni faktori za procenu bili su uspešnosti kompanije u delatnosti kojom se bavi, istraživanje tržišta, vrednovanje brenda i online glasanje, u kome je učestvovalo više od 200.000 glasača širom sveta.

  „Ovo važno priznanje došlo je u momentu kada Sberbanka, jedna smo od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeća banka u Rusiji, proslavlja 177 godina postojanja. Veoma smo ponosni što pripadamo Sberbank Grupaciji koja ima ovako dugu tradiciju uspešnog poslovanja. Sberbank Srbija jedna je od najmlađih banka na domaćem bankarskom tržištu. Poslujemo tek 5 godina, što nas nije omelo da, za kratko vreme, zadobijemo poverenje i lojalnost klijenata. Planovi koje Sberbanka ima na globalnom nivou, neće zaobići ni Srbiju, pa već sada sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem da će naši klijente u budućnosti biti u prilici da koriste još bolje i savremenijie digitalne servisi i bankarske usluge.“ – rekao je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing i komunikacije Sberbank Srbija.

  Takmičenje “World Branding Awards” pokrenula je u Londonu 2014. godine, neprofitna organizacija “World Branding Forum”. Titulu najboljeg bankarskog brenda Sberbanka je prvi put ponela 2016, a zatim i 2017. godine.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE