Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  woman.comm

  Woman.comm of the year 2024. nagrade za ceo Adriatic region: Ovo su detalji

  Regionalni Woman.Comm Club otvara prijave za treće po redu WOMAN.COMM OF THE YEAR nagrade! Ove godine takmičenje se širi na ceo Adriatic region. Do sada su mogle biti nominovane samo uspešne žene iz Bosne i Hercegovine, a sada su moguće i prijave iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Slovenije.

  WOMAN.COMM OF THE YEAR je nagrada kojom Woman.Comm Club želi da promoviše profesionalne uzore, da slavi njihov uspeh, ali i da doprinese razvoju komunikacijske industrije u celom našem regionu. Na završnoj svečanosti, 15. oktobra u Vijećnici u Sarajevu, biće proglašena WOMAN.COMM OF THE YEAR u svim kategorijama.

  Za nagradu WOMAN.COMM OF THE YEAR 2024. može biti nominovana svaka žena koja radi u komunikacijskoj industriji u regionu iz:

  *Marketinških i PR agencija

  *Marketing i PR sektora u kompanijama

  *Medija

  Nominaciju mogu poslati svi koji žele da istaknu izvanredne žene u našoj industriji dajući tako svoj doprinos njihovoj zasluženoj promociji. Nominacija od strane članice Woman.Comm Cluba donosi nominovanoj osobi poseban bod prilikom glasanja.

  woman.comm

  woman.comm

  Nominacije su moguće u sledećim kategorijama:

  MARKETING STAR: Priznanje za uspešno upravljanje marketinškim komunikacijama kompanije/brenda s posebnim doprinosom u unapređenju poslovanja kompanije i položaja brenda na tržištu.

  PR STAR: Priznanje za uspešno eksterno komuniciranje korporativnih vrednosti kompanije/brenda.

  MEDIA STAR: Priznanje za značajan doprinos razvoju medijske industrije.

  AGENCY STAR: Priznanje za značajan doprinos u razvoju komunikacijske i kreativne industrije.

  RISING STAR: Priznanje mladoj i talentovanoj ženi za rad u oblasti marketinga, komunikacija i medija.

  EMPLOYER BRANDING STAR: Priznanje za uspešno sprovođenje employer branding kampanja koje su doprinele većoj vidljivosti i prepoznatljivosti kompanije kao poželjnog poslodavca kod eksterne javnosti, ali i unapređenju komunikacije među zaposlenima.

  DIGITAL MARKETING STAR: Priznanje za najbolje vođenje brenda u digitalnim medijima i unapređenje brend rezultata i performansi na internetu.

  CSR STAR: Priznanje za najbolje sprovođenje društveno odgovornih projekata kompanije i projekata održivog poslovanja.

  DESIGN/CREATIVE STAR: Priznanje za izuzetno kreativne ekspertkinje koje su ostvarile značajan doprinos u području dizajna i kreiranja kreativnog koncepta u komunikacijskoj i marketinškoj industriji.

  Prijave se podnose isključivo elektronski na web stranici: https://womancomm.club/woman-comm-of-the-year/. Potrebno je popuniti prijavni formular, priložiti osnovne informacije o nominovanoj osobi i kratko obrazloženje.

  Žiri i ove godine čine poslovne žene s velikim iskustvom u komunikacijskoj industriji i prošlogodišnje dobitnice WOMAN.COMM OF THE YEAR nagrade. Prijave traju do 30. septembra 2024. a finalistice u svim kategorijama biti će zvanično objavljene 07. oktobra 2024. Proglašenje pobednica biće održano na gala svečanosti 15.10.2024. Specijalni muzički gosti večeri su Amira Medunjanin i Boško Jović.

  Učešće na konkursu je besplatno. Ulaznica za gala veče je besplatna za finalistkinje, dok standardna ulaznica iznosi 150 KM + PDV.

  Ulaznicu za gala večeru možete kupiti odvojeno po navedenoj ceni ili u sklopu kotizacija za Woman.Comm konferenciju 2024 koje će uskoro biti dostupne na stranici: https://womancomm.club/konferencija/. Broj mjesta je ograničen.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: woman.comm

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE