Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Wizz Air proglašen avio-kompanijom godine

  Vizer (Wizz Air), najveća low-cost avio-kompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, sa velikim zadovoljstvom objavljuje da je osvojila nagradu „Evropska avio-kompanija godine“ koju dodeljuje „Aviation 100“. (European Airline of the Year). Nagradu je primio Oven Džouns (Owain Jones), direktor korporativnih poslova Wizz Air-a, na gala večeri u okviru konferencije „Airline Economics Growth Frontiers“ u Londonu.

  Aviation 100 pohvaljuje Wizz Air za izuzetnu godinu rasta koja je kompaniji donela rekordan broj putnika, dalje širenje svoje mreže linija i najavu nabavke 146 aviona Airbus A320neo na sajmu Dubai Airshow.

  O dobitinicima najviših nagrada, koje priznaju najbolje postignute rezultate u avio-saobraćaju, odlučeno je na osnovu stručne ankete. U glasanju je učestvovalo preko 10.000 stručnjaka iz avio-saobraćaja u celom svetu. Nominacije za svaku kategoriju su prihvatane i ocenjivane na osnovu kombinacije poena koji se dodeljuju prema veoma preciznim kriterijumima. Aviation 100 rangira potom prvih deset kompanija za svaku kategoriju, a pobedniku svake kategorije se dodeljuje nagrada za izvanredna postignuća.

  Wizz Air-ov direktor korporativnih poslova, Oven Džouns (Owain Jones) je izjavio:

  „Ponosni smo što smo osvojili ovu prestižnu nagradu koja je još jedna potvrda da Wizz Air obavlja sjajan posao i da je velika avio-kompanija. 2017. je bila veoma uzbudljiva godina za Wizz Air, imajući u vidu da smo ostvarili izvanredan rast od 24% i da smo zabeležili rekordan broj putnika, povećali broj linija na preko 550 u 43 zemlje i predstavili mnoga inovativna rešenja kako bismo poboljšali putničko iskustvo. Naša narudžbina 146 aviona najnovije tehnologije iz Airbus-ove porodice A320neo, omogućiće nam da nastavimo rast i u narednoj deceniji, što znači da će biti još više jeftinih rešenja za putovanja širom Evrope pa čak i dalje, kako budemo nastavljali da budemo nesporno još jeftinija avio-kompanija. Tokom 2018. ostaćemo usmereni na stimulisanje putničke tražnje i omogućavanje da low-cost putovanja budu još pristupačnija za sve, a u isto vreme ćemo pružati vrhunsku uslugu tokom leta avionima iz jedne od najmlađih flota u Evropi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE