Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Wizz Air letovi za Kipar, Malta, Norveška

  Wizz Air ponovo kreće sa letovima iz Beograda za Kipar, Maltu i Norvešku

  Wizz Air, najodrživija evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta*, objavila je da ponovo uvodi tri linije iz Beograda ovog proleća – za Kipar, Maltu i Norvešku. Letovi iz Wizz Airove baze u Beogradu ka evropskim destinacijama će biti ponovo uspostavljene i dodate postojećim linijama.

  Wizz Air će ponovo povezati Beograd sa Kiprom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Larnaki, sa Maltom letovima ka Međunarodnom aerodromu u Malti i sa Norveškom letovima ka Aerodromu Sandefjord u Oslu.

  Karte su dostupne onlajn na sajtu wizzair.com i preko mobilne aplikacije po početnoj ceni od samo 14,99 evra**.

  Za putovanje bez briga tokom ovih nesigurnih vremena Wizz Air preporučuje putnicima da rezervaciji dodaju uslugu WIZZ Flex kao još jedan vid zaštite. Odabirom ove usluge putnici mogu da promene datum leta ili destinaciju, kao i da otkažu svoj let najkasnije 3 sata pre poletanja bez ikakvih troškova i dobiju nazad 100% cene karte čiji iznos se prebacuje na kredit koji imaju kod ove avio-kompanije.

  „Drago nam je što ponovo uvodimo linije ka mnogim tržištima ovog proleća i tako nudimo pristupačnije i bezbednije mogućnosti za putovanja. Naši mladi, efikasni i zeleni avioni i posada vas sa nestrpljenjem očekuju na letovima, bilo da idete u posetu prijateljima i porodici na evropskom destinacijama, dugo očekivan odmor ili putujete zbog posla. Svi mogu da uživaju u ultraniskim cenama karata i bezbednim letovima naših modernih aviona“, izjavila je Žuža Trubek, menadžerka korporativnih komunikacija u Wizz Airu.

  PONOVO UVEDENI WIZZ AIR LETOVI IZ BEOGRADA

  LINIJA OD CENE KARATA OD
  Beograd – Larnaka 21. mart 2022. 24,99 evra
  Beograd – Malta 28. mart 2022. 14,99 evra
  Beograd – Oslo 4. april 2022. 29,99 evra

  *Wizz Air je nedavno proglašena najodrživijom evropskom avio-kompanijom po izboru rejting agencije Sustainalytics.

  **Cena u jednom smeru, uključujući administrativnu taksu. Uključena je jedna ručna torba (max: 40x30x20cm). Kofer i svaki komad čekiranog prtljaga se posebno naplaćuje. Cena važi samo za rezervacije preko sajta wizzair.com i WIZZ mobilne aplikacije. Broj sedišta po ovim cenama je ograničen.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE