Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Wizz Air lansira integrisanu mobilnu platformu WIZZ RIDE

  Wizz Air, najzelenija evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, danas pokreće WIZZ RIDE, novu platformu za rezervaciju taksi i privatnog prevoza integrisanu u svoju postojeću mobilnu aplikaciju, u partnerstvu sa vodećim B2B servisom za iznajmljivanje kola i rešenja u oblasti mobilnosti, kompanijom CarTrawler.

  Platforma nudi korisnicima širok izbor opcija putovanja i planiranje puta čini efikasnijim zahvaljujući specijalizovanim rešenjima.

  Korišćenjem CarTrawler’s industry-first ground mobility software development kit, WIZZ RIDE svojim korisnicima omogućava da isplaniraju savršen put, bez obzira da je na zahtev ili prethodno rezervisan. Povezivanjem opcija prevoza WIZZ RIDE čini putovanja jednostavnijim je nudi sve usluge za putnike na jednom mestu, od trenutka kad izađu iz kuće do dolaska na željenu destinaciju.

  „Uvek se trudimo da putnicima nudimo putovanje bez stresa i zato uvodimo nove usluge koje podrazumevaju odlično iskustvo u svim fazama putovanja. Proizvod WIZZ Ride obezbeđuje korisne servise i za unapred rezervisan i za prevoz na zahtev, što korisnicima štedi vreme i novac. Ova usluga koja je jednostavna za korišćenje je uvedena u saradnji sa kompanijom CarTrawler i dostupna je jednim klikom na mobilnu aplikaciju Wizz Aira. Ponosni smo što smo prva avio-kompanija na svetu koja uvodi tako inovativnu uslugu koja se savršeno uklapa sa našim ultraniskim cenama karata i putovanje čini lakšim nego ikada ranije”, izjavio je Džordž Mikalopulos, komercijalni direktor Wizz Aira.

  WIZZ RIDE – sva rešenja na jednom mestu

  „Izuzetno mi je drago što pokrećemo ovu prvu platformu za prevoz na svetu, WIZZ RIDE, koja će promeniti iskustvo rezervacija za korisnike i uvesti potpuno nov način na koji avio-kompanije koriste dodatne usluge“.

  „Wizz je avio-kompanija koja je okrenuta vrednosti i fokusirana na inovacije u putovanjima. Njegova strategija mobilnih rešenja se savršeno uklapa u naš jedinstvenu platformu za prevoz i predstavlja važan znak poverenja u teškim vremenima za sektor putovanja. WIZZ RIDE je fantastična vest za putnike Wizz Aira koji žele sva rešenja za svoje potrebe na jednom mestu i dodatno jača relevantnost brenda naših partnera“.

  CarTrawler ima neprikosnoven ekspertski uvid u ovaj sektor i u odličnoj je poziciji da podstiče oporavak kroz inovacije kao što je naša SDK platforma. Ovaj naglasak na korisnicima će pomoći u obnovi sektora putovanja i ponuditi čvrste temelje na kojima svi možemo da se razvijamo i napredujemo, izjavila je Ajlin Mekormak, komercijalna direktorka CarTrawlera.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Wizz Air

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE