Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Whatsapp tajni kod

  WhatsApp je konačno dobio funkciju koju smo svi tražili

  Funkcija koju ste tražili konačno stiže na WhatsApp – više uređaja na jednom nalogu.

  Iako izuzetno popularan, WhatsApp je često kasnio za konkurentima po pitanju funkcija koje su dostupne korisnicima. Međutim, aplikacija za dopisivanje je sada omogućila istovremeno korišćenje servisa na više telefona.

  Zakerberg je izgleda konačno poslušao šta korisnici žele i omogućio im upotrebu WhatsAppa na više uređaja sa jednim brojem telefona, što će posebno razveseliti one koji imaju dva ili više telefona za privatne i poslovne svrhe.

  Aplikacije poput Telegram-a već duže vremena imaju ovu funkciju, pa je jasna frustracija korisnika, pogotovo onih koji poseduju dva uređaja, jer je WhatsApp od njih zahtevao da deaktiviraju jedan od njih. Međutim, nakon što je kompanija prošle godine donela podršku za PC, ovim potezom je zaokružena funkcionalnost koju su svi tražili.

  WhatsApp, aplikacija (Pixabay)

  Kako se tvrdi na zvaničnom sajtu, WhatsApp korisnici će sada moći da povežu do četiri dodatna telefona, nezavisno od operativnog sistema koji koriste. Aplikacija će funkcionisati na svim uređajima istovremeno, što znači da glavni telefon neće morati da bude uvek aktivan. Ipak, ukoliko glavni uređaj bude neaktivan dovoljno dugo, svi drugi telefoni će biti izlogovani, što nije idealno, ali je svakako bolje od deaktivacije.

  Pored ove funkcije, kompanija takođe donosi alternativnu metodu kako bismo se ulogovali, koja će nam dozvoljavati da putem broja telefona dobijemo jednokratni kod, koji će takođe biti korišćen za povezivanje uređaja.

  WhatsApp je lansirao ove funkcije globalno, a ukoliko i dalje niste dobili ažuriranje, to će se najkasnije desiti „u narednim nedeljama“.

  Kako funkcioniše?

  Prvo, naravno, morate preuzeti WhatsApp na tom drugom uređaju i u podešavanjima odabrati opciju povezivanja telefona sa već postojećim nalogom. Aplikacija će generisati QR kod koji ćete skenirati vašim glavnim telefonom, čime će se funkcija aktivirati.

  Poruke će i dalje imati end-to-end enkripciju, što znači da će samo vlasnici telefona moći da im pristupe. Ova opcija je već dostupna nekim korisnicima, a svima će biti dostupna u toku narednih nekoliko nedelja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE