Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Biraju se najbolje domaće veb-prodavnice, prijava BESPLATNA

  Duže od decenije, u okviru konkursa koji organizuje platforma za upoređivanje cena Idealno.rs, biraju se najbolje domaće veb-prodavnice. Takmičenje Web Retailer Award je pre nekoliko godina razvilo regionalni karakter i na njemu sada učestvuju onlajn prodavci iz Srbije, Hrvatske i Slovenije. Prijava je besplatna, a kandidati mogu da konkurišu za nagradu u čak 14 takmičarskih kategorija. 

  Sa više od deset godina dugom tradicijom i regionalnim formatom, Web Retailer Award je najznačajnije takmičenje veb-prodavnica u ovom delu Evrope. Svake godine na njemu učestvuje sve veći broj onlajn prodavaca, a završava se dodelom nagrada na konferenciji posvećenoj e-kupovini Ecommerce Jam, koja će ove godine biti održana 10. novembra u Tvornici kulture u Zagrebu.

  Web Retailer Award 2022 je jedinstvena prilika da, bez obzira na veličinu ili asortiman, sve prijavljene veb-prodavnice predstave svoj kvalitet i pokaže poslovnu izuzetnost

  Najbolja korisnička podrška, najbolje iskustvo plaćanja, najbolji program lojalnosti, najbolje iskustvo sa dostavom, najbolji inspirativni lider, najbolja mobilna aplikacija godine – samo su neke od 14 takmičarskih kategorija u kojima prijavljeni imaju priliku da konkurišu, a nagrada nije tek naslov, već i indikator kupcima kome bez ustručavanja mogu da veruju.

  Pobednike biraju i kupci i stručna komisija

  Na konkurs Web Retailer Award mogu da se prijave apsolutno sve onlajn prodavnice, bez obzira na godišnji promet ili broj i tip proizvoda koje imaju u ponudi.

  Kriterijumi stavljaju fokus na kvalitet korisničkog iskustva koje se obezbeđuje potrošačima, nivo tehničke usklađenosti sa savremenim standardima, a presudnu reč ima stručna komisija, koja nakon detaljnog pregleda i analize poslovanja kandidatima podnosi izveštaj sa preporukama i komentarima.

  Idealno.rs_ WRA_nagrade

  „Ovo takmičenje nije puko odmeravanje snaga jer i te kako zna da prepozna vrednost i malih i velikih prodavaca. Verujem da većina prijavljenih zaista ima potencijal za pobedu. Prijava je potpuno besplatna, a sami komentari i preporuke koje finalisti dobijaju od stručne komisije, i ove godine sastavljene od vrhunskih međunarodnih stručnjaka iz oblasti e-trgovine, treba da budu dovoljan motiv za prijavljivanje. Volim da istaknem da ovde nema gubitnika bez obzira na krajnji ishod, jer svi dobijaju”, naglašava Polona Stanovnik, predsednica ovogodišnje WRA komisije.

  O kvalitetu usluge koju prodavnice pružaju, glavnu reč imaju sami kupci, čije su recenzije (prikupljene anketama) uslov svim kandidatima za prolazak u polufinale

  Nakon toga, prodavnice prolaze detaljnu tehničku analizu i izazov tajnog kupca. Na kraju, u finalu, pregleda ih stručna komisija, koju ove godine čini više od 100 profesionalaca iz oblasti e-trgovine i povezanih industrija.

  “Mi smo i dalje relativno mala prodavnica u pogledu ukupne ponude i prometa, i svesni smo da se takmičimo sa velikim ribama, ali to ne znači da pružamo slabiji kvalitet ili lošije korisničko iskustvo. Naprotiv, to je naša snaga jer smo fleksibilniji i lakše se prilagođavamo izazovima tržišta. Bitno nam je da zadržimo momentum unapređivanja kvaliteta i nastupa, a kupci će to sami prepoznati i znati da cene”, rekli su iz veb-šopa Mamino.rs, koji je 2021. odneo titulu najbolje srpske veb-prodavnice.

  Gran pri, Best in Adriatic Award, svake godine pripadne najbolje ocenjenom kandidatu na nivou celog regiona, a posebna pažnja pridaje se i dobitnicima specijalnog priznanja People’s Choice Award. Nagrađeni, uz sladak ukus pobede i karakter veb-prodavca kome može da se veruje, dobijaju i veliko medijsko eksponiranje, što im omogućava bolju prepoznatljivost kod potencijalnih potrošača. Prijava na Web Retailer Award 2022 je potpuno besplatna, a rok je do 8. septembra. 

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE