Vulin dobio i Zlatnu plaketu za doprinos vazduhoplovnom sportu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vulin dobio i Zlatnu plaketu za doprinos vazduhoplovnom sportu

  Zlatna plaketa za lični doprinos razvoju vazduhoplovnog sporta u Srbiji dodeljena je ministru odbrane Aleksandru Vulinu na sastanku sa predstavnicima Vazduhoplovnog saveza Srbije, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

  Plaketu je Vulinu uručio predsednik Vazduhoplovnog saveza Srbije Labud Bulatović, u prisustvu članova tog saveza, a dres padobranske reprezentacije Srbije ministru odbrane uručio je sekreta Saveza Željko Ovuka.

  Zahvaljujući na dodeljenom priznanju, ministar Vulin je na sastanku najavio intenzivniju saradnju sa avio klubovima i klubova padobranaca, posebno ukazujući na značaj dosadašnje saradnje Vazduhoplovnog saveza Srbije sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije, dodaje se u saopštenju.

  Predsednik Saveza Bulatović uputio je zahvalnost ministru Vulinu za sve što je činio za taj Savez u prethodnom periodu, naglašavajući da je Plaketa koja je ministru danas uručena odraz toga.

  Tokom današnjeg sastanka, razgovarano je o dosadašnjoj saradnji, kao i o mogućnostima za njeno unapređenje u narednom periodu. Posebno je naglašen značaj saradnje sportskog i vojnog vazduhoplovstva u cilju međusobnog razvoja i jačanja kapaciteta.

  Za izuzetan doprinos vazduhoplovnom sportu ministru Vulinu prošle godine dodeljeno je specijalno i za Vazduhoplovni savez Srbije najvažnije priznanje „Zlatni orao”, navodi se u saopštenju ministarstva.

  https://www.bizlife.rs/lifestyle/afterhour/vulinu-urucen-pocasni-letacki-znak-pilota-foto/

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ministarstvo odbrane

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE