Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić o vraćenom odlikovanju: Napad na ljude iz stranke predsednika

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je odlikovanja lekarima davao za zasluge u svom poslu i borbi protiv koronavirusa, a ne „po partijskoj liniji“.

  Govoreći o vraćanju odlikovanja infektologa iz Zaječara, Vučić je rekao da nije pitao lokalne funkcionere Srpske napredne stranke u Zaječaru šta misle o odlikovanju infektologa, koji je, prema njegovim rečima, bio član Liberalno demokratske stranke.

  „Rukovodio sam se radom u određenoj sferi, a onda je nekome bilo važnije da napadne ljude iz stranke predsednika države“, naveo je predsednik i dodao da je razlog tome objavljivanje slika na društvenim mrežama.

  Prema njegovim rečima, on je dobijao pozive iz Novog Sada kojim je pokušano da mu se ukaže da „nije dobro da neki ljudi dobiju odlikovanje“.

  „A dodelio sam ih, jer su zaslužili“, kazao je Vučić i dodao da se time ponosi.

  Podsećamo, infektolog iz Zaječara Nenad Ristović, koji je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge u borbi protiv koronavirusa, vratio je to odlikovanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zbog napada na njegovu porodicu za koje tvrdi da dolaze od „dvojice kriminalaca“ iz vrha Srpske napredne stranke u tom gradu.

  Izvor: N1, FoNet

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE