Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vučić i Jeremić na ivici incidenta; Jeremić: Vikao je i unosio nam se u lice

  U zgradi Predsedništva danas umalo nije došlo do incidenta kada je delegacija Narodne stranke zatražila prijem kod predsednika Aleksandra Vučića koji ih je juče pozvao da odmere snagu sa njim. Barem tako tvrdi lider narodne stranke Vuk Jeremić.

  Lider Narodne stranke Vuk Jeremić i članovi predsedništva Miroslav Aleksić, Vladimir Gajić i Borislav Novaković odazvali su se pozivu predsednika Srbije  i poručili mu da ga se ne boje, tražeći razgovor pred kamerama, prenose mediji.

  Nakon što su izašli iz Predsedništva, Jeremić je opisao šta se dešavalo u zgradi.

  „Vučić je sišao, sa četvoricom ili petoricom iz obezebeđenja i počeo da se trese i dere i unosi u lice. Drao se ‘Ajde, bij me’. Oko njega je bilo obezbeđenje. Pitao sam ga gde hoće. Ali nije smeo da izađe napolje. Psovao je i vređao, vikao i pretio Aleksiću. Meni je rekao ‘lopužo’. Ja sam njemu ‘izdajniče’. Pitao sam ga da li sme to da kaže na RTS i pred kamerama. On je rekao da ne sme“, opisao je Jeremić.

  Prema njegovim rečima, pošto je Vučić pozvao na tuču, oni su se odazvali i pokazali da ga se ne boje.

  Mi smo se pojavili da ga pitamo da li je normalno da zove političke protivnike da ih bije, naveo je Jeremić u obraćanju za medije, prenetom na Fejsbuk stranici Narodne stranke.

  Potpredsednik NS Miroslav Aleksić je rekao da je na osnovu stanja u kojem je video predsednika, koji je zajapuren strčao sa stepenica i počeo da se unosi u lice, jako zabrinut.

  „Očekivali smo da će moći sa nama da civilizovano da razgovara. Neverovatnim rečnikom nam se obratio. Pitao sam ga zašto ne smete sa mnom u duel oko Jovanjice i da odgovarate na pitanja na poligrafu koje bih ja postavljao. On se okrenuo i pobegao. Nevrerovatno. Građani treba da budu zabrinuti ko vodi zemlju“, zaključio je Aleksić.

  Izvor: Danas

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE