Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Vladimir Bošković

  Vladimir Bošković je novi član Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke

  Vladimir Bošković postavljen je, uz potvrdu Narodne banke Srbije, za člana Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke za poslove sa privredom.

  Kao profesionalac sa više od 15 godina iskustva na ključnim pozicijama u bankarskoj industriji, Vladimir Bošković je pre pridruživanja Izvršnom odboru NLB Komercijalne banke obavljao funkciju predsednika Izvršnog odbora nekadašnje Sberbank, a potom Naše AIK banke, gde je uprkos akviziciji i integraciji, tokom njegovog mandata zabeležen rast u ključnim segmentima poslovanja.

  Prethodno je, kao član Izvršnog odbora Sberbank zadužen za korporativno bankarstvo i globalna tržišta, pružio veliki doprinos unapređenju kvaliteta kreditnog portfolija u sektoru korporativnih klijenata i izgradnji jednog od najvećih portfolija cross-border kreditiranja na tržištu Srbije. Pre Sberbank radio je na različitim pozicijama u Raiffeisen i Credit Agricole banci.

  Sa izuzetnom i dokazanom sposobnošću upravljanja poslovnim aktivnostima, koje se odnose na segment velikih i međunarodnih kompanija, poslovanje malih i srednjih preduzeća, kreditne analize, razvoj proizvoda i finansiranja domaće i spoljne trgovine, Vladimir će preuzeti poslovanje sa privredom, kao jednim od ključnih segmenata, u kom je NLB Komercijalna banka u poslednjih godinu dana ostvarila rekordne produkcije plasmana i istorijske rezultate.

  Vladimir Bošković je diplomirani ekonomista, a pored različitih internacionalnih kurseva i edukacija, koje je pohađao, trenutno završava MBA edukaciju iz oblasti finansija i održivog razvoja na Univerzitetu Kambria. Tečno govori engleski i ruski jezik.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NLB Komercojalna Banka

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE